Zomerpakket - Zomers geluk

Pakketnummer : zp-17 | Bevat 10 artikelen
Uitverkocht
Prijs op aanvraag
Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.1x - 24 Ice Limoncello ijsjes, pak van 5 stuks

1x - Waterdichte tas, inhoud 5 liter

1x - Opvouwbare handwaaier, regenboog

1x - Frisbee, diameter van 23 cm

1x - TUC Original, 100 gram

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje en bedrukking op non-food item

Er bestaat enige discussie over de exacte herkomst van Limoncello. Wel is duidelijk dat het drankje minstens honderd jaar oud is! Limoncello, de Italiaanse citroen likeur, wordt grotendeels geproduceerd in Zuid-Italië. De smaakvolle likeur, die als Frozen Cocktails verkrijgbaar is, wordt als likeur ook altijd zeer koud (4 à 5°C) geserveerd: waardoor je dus heerlijk kan gaan genieten in de zon!

Neem de items mee naar het strand en geniet (droog) van je persoonlijke items met deze waterdichte tas. Deze blijft drijven op het water en is bestand tegen waterstralen en spatten, maar mag niet ondergedompleld worden. Met een rolsluiting aan de bovenzijde, kliksysteem en handige karabijnhaak is het ook nog een prachtig item. 

Voorzie de waterafstotende tas van jouw logo!

Maak dit pakket nu nóg verrassender, leuker en origineler. Voeg jouw (bedrijfs-)logo toe aan dit non-food item! Op deze manier kun je ook nog eens op een nieuwe manier jouw merk laten vertegenwoordigen. We maken graag een voorbeeld van de bedrukking en zetten vervolgens het proces in werking. Het resultaat is een zomerpakket mét origineel beeldmerk waarmee jij collega’s, relaties en medewerkers nét even iets meer verrast.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

Productinformatie
Unieke product code (UPC)zp-17
ProducttypeZomerpakketten
Prijs (excl. BTW)€ 0,00
Prijs (incl. BTW)€ 0,00
BTW€ 0,00
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Aantal artikelen 10
Kleur Geel
Minimaal bestelaantal 15
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

None
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen