Winkelmand

Showroom.jpg


Wil je onze kerstpakketten en relatiegeschenken in het echt bekijken? Wij nodigen je graag uit in onze vernieuwde showroom in Sneek! Hier hebben we een zeer ruim aanbod (meer dan 5.000 artikelen) in alle relatie- en kerstgeschenken. In onze showroom kun je zelf hét ideale sinterklaas-, zomer-, paas- of kerstpakket samenstellen onder het genot van een heerlijk kopje koffie en/of thee.

Als specialist in het samenstellen van verrassende, passende en unieke geschenken denken we graag met je mee. Zo kun je vele geschenken laten personaliseren, een eigen ontwerp aanleveren of een persoonlijke boodschap aan een geschenk toevoegen! Gezamenlijk creëren we zo een geweldig cadeau voor jouw medewerkers, collega's en/of relaties!

Met meer dan 10 jaar ervaring in het samenstellen, distribueren en verkopen van kerstpakketten, thema-, personeels- en relatiegeschenken bieden bij producten en diensten op maat. Wij laten jou de pakketten samenstellen en laten je dan genieten van het vooruitzicht: wij regelen de rest! Wij nemen de overige zorgen uit handen.

Ervaar onze gastvrijheid, bekijk ons assortiment en ga in gesprek met onze specialisten!


Het bezoek aan onze showroom verloopt natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM: wij zorgen ervoor dat er tijdens jouw afspraak geen andere klanten in de showroom aanwezig zijn en dat er voldoende afstand bewaard kan worden tot elkaar. Zo hebben we nog meer tijd en oog voor jouw wensen en veiligheid!

Bezoek je liever niet onze showroom? Dan kun je ofwel de keuze maken voor een virtuele rondleiding met één van onze medewerkers, of maken we graag een digitaal voorstel op maat!

Een impressie? Bekijk deze video van de showroom! Dan krijgt u een indruk van onze ruim opgezette en gezellige showroom!


Yokado.nl, relatie- en kerstgeschenken

Wolkammersstraat 2A, 8601 VB Sneek