Winkelmand

↓ YoBedankt: Local for Local ↓

Diverse geschenken: voor ieder wat wils!


YoBedankt biedt het grootste assortiment kerstgeschenken, gewoon uit jouw eigen stad! Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want dat doen al je werknemers in een gepersonaliseerde kerstshop gevuld met producten van lokale ondernemers. Met vele producten per kerstshop is er letterlijk voor ieder wat wils!

Voor meer informatie, of direct contact opnemen:


Regionale producten van lokale ondernemers


YoBedankt biedt je veel gemak en tijdsbesparing. Voor jouw organisatie een mooi argument om maatschappelijk verantwoord en regionaal te ondernemen. Werknemers kiezen naar eigen tevredenheid zijn/haar eindejaarsgeschenk. Tevens gun je elke (regionale-)ondernemer de kans om meer omzet te realiseren.

Vragen of direct contact opnemen:


Gepersonaliseerde (online-)uitnodiging en omgeving


YoBedankt stuurt per post (of gewenst, per e-mail) iedere werknemer een brievenbus kerstpakket(-je) toe met daarin diverse kleine kerstgeschenken en een persoonlijke inlogcode. De werknemer logt in op een online portal waar jouw logo, afbeelding en persoonlijke noot, video of boodschap wordt weergegeven. Vervolgens kan de werknemer zelf een keuze maken uit de vele leuke cadeaus, activiteiten en goede doelen van lokale ondernemers. Het aanbod wordt in de online kerstshop getoond met een foto, omschrijving en puntenprijs.

Meer informatie:


Het puntensysteem & afhalen in de winkel


Jouw werknemer krijgt een aantal punten te besteden op basis van het vooraf vastgestelde budget door de werkgever. Een bestelling kan niet worden afgerond wanneer de punten niet in de totaliteit is besteed. In het gevel dat de werknemer punten overhoudt, kunnen deze geschonken worden aan een (zelf door de werkgever te kiezen) goed doel. Zo wordt altijd 100% van het budget besteed.

Wanneer de werknemer zijn/haar cadeau heeft uitgezocht, kunnen zij deze afhalen in de desbetreffende winkel. De slager, bakker, bloemen-, boeken-, kledingwinkel, etc. heeft dan de mogelijkheid zelf in gesprek te gaan met de medewerker, hartelijk het cadeau te overhandigen en te kijken of er nog meer omzet kan worden gerealiseerd.

Direct contact met ons opnemen: