Winkelmand

YoBedankt.jpg


Diverse geschenken: voor ieder wat wils!

YoBedankt biedt het grootste assortiment kerstgeschenken, gewoon uit jouw eigen stad!
Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want dat doen al je werknemers in een gepersonaliseerde kerstshop gevuld met producten van lokale ondernemers. Met vele producten per kerstshop is er letterlijk voor ieder wat wils!

Regionale producten van lokale ondernemers!

YoBedankt biedt je veel gemak en tijdsbesparing. Voor jouw organisatie een mooi argument om maatschappelijk verantwoord en regionaal te ondernemen. Werknemers kiezen naar eigen tevredenheid zijn/haar eindejaarsgeschenk. Tevens gun je elke (regionale-)ondernemer de kans om meer omzet te realiseren.


(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Persoonlijke omgeving YoBedankt.nl.jpg


Gepersonaliseerde (online-)omgeving en uitnodiging!

YoBedankt stuurt per post (of gewenst, per e-mail) iedere werknemer een brievenbus kerstgeschenk(-je) toe met daarin diverse wenskaarten en een persoonlijke inlogcode. De werknemer logt in op een online portal waar jouw logo, afbeelding en persoonlijke noot, video of boodschap wordt weergegeven.

Vervolgens kan de werknemer zelf een keuze maken uit de vele leuke cadeaus, activiteiten en goede doelen van lokale ondernemers. Het aanbod wordt in de online kerstshop getoond met een foto, omschrijving en puntenprijs.

Het puntensysteem & afhalen in de winkel!

Jouw werknemer krijgt een aantal punten te besteden op basis van het vooraf door jouw vastgestelde budget. Een bestelling kan niet worden afgerond wanneer de punten niet in totaliteit zijn besteed. Wanneer de werknemer zijn/haar cadeau heeft uitgezocht, kunnen zij deze afhalen in de desbetreffende winkel.

De slager, bakker, bloemen-, boeken-, kledingwinkel, etc. heeft dan de mogelijkheid zelf in gesprek te gaan met de medewerker, hartelijk het cadeau te overhandigen en te kijken of er nog meer omzet kan worden gerealiseerd.

De medewerkers van onderstaande bedrijven hebben we
al verrast met het Eigen Keuze Concept 'YoBedankt' !

Afbeelding bedrijven YoBedankt.jpg