Winkelmand

YoBedankt voucher ontvangen? Klik dan hier om in te loggen!

YoBedankt.jpg

YoBedankt biedt het grootste assortiment kerstgeschenken, gewoon uit jouw eigen stad!

Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want dat doen al je werknemers in een gepersonaliseerde kerstshop gevuld met producten van lokale ondernemers. Met vele producten per kerstshop is er letterlijk voor ieder wat wils!

YoBedankt biedt je veel gemak en tijdsbesparing: wij nemen al het werk van je uit handen! Daarnaast is het een mooi argument om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen, lokaal winkelen te stimuleren en diverse goede doelen te steunen.

Kaart van Friesland.jpg

Regionale producten van lokale ondernemers!


Door heel Friesland zitten meer dan 80 lokale ondernemers aangesloten bij YoBedankt, variërend van bakkers tot bloemenwinkels en van slagers tot beauty salons.

Deze groep lokale ondernemers bieden een erg divers aanbod aan, bestaande uit feestelijke, originele en verrassende (non-)food artikelen.

Bekijk hier een impressie!


Contact tussen werknemers en winkeliers vergroten


Wanneer jouw medewerker een keuze (of meerdere) heeft gemaakt in de Kerstshop, wordt dit direct doorgegeven aan de desbetreffende lokale ondernemer. Deze heeft nu de mogelijkheid om het geschenk klaar te zetten en eventueel mooi in te pakken!

De medewerker gaat zelf naar de winkel toe om het geschenk af te halen. De slager, bakker, bloemen-, boeken-, kledingwinkel, etc. heeft dan de mogelijkheid zelf in gesprek te gaan met de medewerker, te kijken of er nog meer omzet kan worden gerealiseerd én natuurlijk het geschenk te overhandigen.

Bekijk hier een voorbeeld van de geschenken:


Banner yobedankt.jpgGepersonaliseerd naar wens!

Wij sturen jouw medewerkers per post een gepersonaliseerde uitnodiging, voorzien van 5 wenskaarten en een inlogcode. Hiermee kunnen zij inloggen bij de op maat gemaakte Kerstshop: met jouw logo, afbeeldingen, persoonlijke boodschap en opgemaakt in jouw huisstijl!

Cadeaus waar je blij van wordt!

Jouw werknemer krijgt een aantal punten te besteden op basis van het vooraf door jouw vastgestelde budget. Vervolgens maakt de werknemer naar eigen tevredenheid de keuze uit het zeer diverse aanbod van lokale ondernemers, geef je aan het goede doel of boek je een leuke activiteit!


Onze tevreden klanten, waar wij blij van worden!

Een gepersonaliseerde online omgeving voor jou!

Persoonlijke omgeving YoBedankt.nl.jpg