Omslag Folder 23

Kerstfolder YoKado 2023

Collectie Kerst 2023

YoKado staat bekend als dé specialist op het gebied van kerstpakketten en -geschenken. Met onze diepgaande passie en expertise zijn we toegewijd om unieke en verrassende kerstpakketten samen te stellen voor jouw medewerkers, collega’s en relaties. In onze volledig vernieuwde showroom in Sneek presenteren we een uitgebreide collectie, bestaande uit meer dan 5.000 food- en non-food artikelen. Hiermee creëren we de meest originele en aansprekende pakketten! We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar we ruim de tijd nemen om aan jouw wensen te voldoen. Vanaf een afname van 25 stuks kun je zelf een pakket samenstellen dat perfect aansluit bij de verwachtingen van jouw personeel, medewerkers, collega’s en relaties.

Op onze website, www.yokado.nl, vind je een standaard selectie van onze pakketten. Deze selectie bevat de nieuwste en mooiste producten van dit jaar. Je kunt al een bestelling plaatsen vanaf 15 stuks! We bezorgen graag jouw bestelling op jouw bedrijf, overal in Nederland. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de kerstpakketten huis-aan-huis te bezorgen. Met behulp van ons eigen distributiecentrum en ons eigen transport kunnen we jouw medewerkers direct aan de deur verrassen met een prachtig kerstpakket en/of geschenk!

Bekijk hier!

Kerst collectie 2022

Wij zijn er voor ieder bedrijf die zijn of haar medewerkers op creatieve manier willen verrassen. Maak met één van onze experts een ronde door de vernieuwde showroom: met meer dan 5.000 artikelen in onze showroom bedenken we gezamenlijk een verrassend kerstpakket. Daarbij laten we je graag de nieuwste trends zien, vinden we de lekkerste en meest verrassende combinaties, en geven passend advies over het personaliseren van diverse items. Kerstpakketten zijn al te bestellen vanaf 15 stuks.

Wij leveren we bij jouw bedrijfslocatie, door heel Nederland, of bezorgen de pakketten bij jouw medewerkers huis-aan-huis. Wanneer de waarde van je bestelling hoger is dan €750,- rekenen wij geen verzendkosten. YoKado is een uniek en bijzonder bedrijf. Dit kun je terug zien in de manier waarop wij communiceren, hoe wij meedenken en omdat wij altijd even een stapje harder lopen om jou de ultieme service te leveren.

Bekijk hier!
Kerstfolder 2022
Kerstfolder 2021

Collectie Kerst 2021

YoKado is dé specialist in kerstpakketten en -geschenken. Vanuit onze passie & expertise helpen we je graag met het samenstellen van een uniek en verrassend kerstpakket voor jouw medewerkers, collega’s en/of relaties. In onze vernieuwde showroom in Sneek bieden wij een breed assortiment aan, met meer dan 5.000 food en non-food artikelen. Hiermee stellen we de leukste en origineelste pakketten samen! Graag nodigen wij jou ook uit om eens langs te komen in de showroom. Hier nemen we alle tijd voor jou! Vanaf 25 stuks is het al mogelijk zelf een pakket samen te stellen die voldoet aan de verwachtingen van jouw personeel, medewerkers, collega’s en/of relaties.

Op onze website www.yokado.nl is een standaard selectie van onze pakketten te vinden. In deze selectie is gebruik gemaakt van de nieuwste en mooiste producten van dit jaar. Je kunt al een bestelling plaatsen vanaf 15 stuks! Uiteraard bezorgen wij de bestellingen ook bij jouw bedrijf, door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kerstpakketten huis-aan-huis te bezorgen. Vanuit ons eigen distributiecentrum en middels eigen transport kunnen wij jouw medewerkers direct aan de deur verrassen met een kerstpakket en/of geschenk!

Bekijk hier!