Winkelmand

Team.jpg


Als hardwerkend en familiaal team zijn wij dagelijks hard aan het werk om passende geschenken op maat te creëren. Passende geschenken die volledig aan jouw wensen voldoen! Zo maken we jouw collega's, werknemers en/of relaties blij: en daar houden we van!

Onze vaste kern bestaat uit bekende gezichten die gezamenlijk een tal van ervaring bezit. Deze ervaringen zetten we in om de mate van klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog te houden. Wat niets is leuker dan mensen cadeau's geven!

card image

Louke Koopman

Eigenaar, directeur en sfeermaker

Louke Koopman

Als directeur, eigenaar, spin in het web, sfeermaker en alleskunner, houdt Louke zich bezig met alle facetten binnen Yokado: van verkoop tot afhandeling, van promotie tot financiën.

card image

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel alleskunner

Aline de Haan - Elgersma

Als commercieel medewerker weet Aline raad met alle facetten binnen YoKado, YoBedankt, YoPromo en YoWorkwear. Naast haar commerciële instelling wordt ze erg gewaardeerd om haar zorgzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke mening.

card image

Marcha Lébèrt

Het creatieve commerciële brein

Marcha Lébèrt

Als hét creatieve brein binnen Yokado is Marcha altijd bezig met het voeren van gesprekken, het maken van foto's en het samenstellen van pakketten naar wens. Met oog voor detail en scherpe inzichten komt ze met de meest verrassende pakketten aanzetten.

card image

Ewoud Rijpkema

Communicatie & vormgeving

Ewoud Rijpkema

Vormgeving, strategische- en bedrijfscommunicatie, (online-)marketing en internetstrategie zijn gebieden waarop Ewoud elke dag bezig is om iedere klant te voorzien van digitale en geprinte updates, vormgeving op maat en de nieuwste collectie geschenken!

card image

Erin Kolk

Logistiek & proces

Erin Kolk

Onze Erin is dagelijks in het magazijn bezig om alle orders te laten verwerken, de werkprocessen te optimaliseren en de toestroom/uitgave van geschenken te begeleiden.

card image

Niels Hoekstra

Manusje van alles

Niels Hoekstra

Op het gebied van werkkleding is Niels dé medewerker die alle bestellingen, ontwerpen en logistieke processen overziet. Daarnaast is hij vaak naast Erin te vinden om zo de dagelijkse logistieke toestroom te regelen.

card image

Inge Willemsen

Stagiair Management

Inge Willemsen

Als stagiaire binnen YoKado houdt Inge zich bezig met diverse werkzaamheden, toch ligt haar focus op het Eigen Keuze Concept. Inge is betrokken bij YoBedankt en regelt hierbij de communicatie, afhandeling en verwerking van bestellingen.

card image

Roy Langhorst

Logistiek Medewerker & Stagiair

Roy Langhorst

Als logistiek medewerker draagt Roy bij aan het goede verloop van de goederenstroom: van inname tot verwerking en de uiteindelijke verzending. Roy zorgt er voor dat het gehele logistieke proces juist verloopt!

card image

Lorenzo Bosma

Stagiair Management

Lorenzo Bosma

Naast zijn schoolperiode pakt Lorenzo wat uurtjes mee binnen YoKado, als stagiair. Hier pakt hij zoveel mogelijk werkzaamheden op om zo een divers beeld te krijgen over de gang van zaken in een bedrijf.