• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Team.jpg


Als hardwerkend en familiaal team zijn wij dagelijks hard aan het werk om passende geschenken op maat te creëren. Passende geschenken die volledig aan jouw wensen voldoen! Zo maken we jouw collega's, werknemers en/of relaties blij: en daar houden we van!

Onze vaste kern bestaat uit bekende gezichten die gezamenlijk een tal van ervaring bezit. Deze ervaringen zetten we in om de mate van klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog te houden. Want niets is leuker dan mensen cadeau's geven!

card image

Louke Koopman

Eigenaar, directeur en sfeermaker

Louke Koopman

Als directeur, eigenaar, spin in het web, sfeermaker en alleskunner, houdt Louke zich bezig met alle facetten binnen Yokado: van verkoop tot afhandeling, van promotie tot financiën.

card image

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel alleskunner

Aline de Haan - Elgersma

Aline is onze commerciële alleskunner, en Aline raadt met alle facetten binnen YoKado, YoBedankt, YoPromo en YoWorkwear. Naast haar commerciële instelling wordt ze erg gewaardeerd om haar zorgzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke mening.

card image

Inge Kruger

Commercieel Creatieveling

Inge Kruger

Inge is onze creatieve aanwinst. Zij zorgt voor het samenstellen van de meest originele pakketten, relatiebeheer en neemt jou mee op tour door onze nieuwe showroom!

card image

Ewoud Rijpkema

Communicatie & vormgeving

Ewoud Rijpkema

Bij YoKado houdt Ewoud zich bezig met de in-/externe communicatie, Conceptontwikkeling, Design (Adobe), Webdevelopment en -care, Marketing (o.a. Social Media & E-mailmarketing) en de ontwikkeling van diverse print publicaties van A tot Z..

card image

Erin Kolk

Logistieke koning

Erin Kolk

Onze Erin is dagelijks in het magazijn bezig om alle orders te verwerken, de werkprocessen te optimaliseren en de toestroom/uitgave van geschenken te begeleiden.

card image

Niels Hoekstra

Logistiek & Werkkleding

Niels Hoekstra

Op het gebied van werkkleding is Niels dé medewerker die alle bestellingen, ontwerpen en logistieke processen overziet. Daarnaast is hij vaak naast Erin te vinden om zo de dagelijkse logistieke toestroom te regelen.

card image

Roy Langhorst

SEO Specialist

Roy Langhorst

Onze SEO specialist onderzoekt hoe de content van de website(s) geoptimaliseerd kan worden om gevonden te kunnen worden door de zoekmachines. Deze zoekmachines, zoals Google, veranderen continu, dus de taak van Roy is nooit klaar.

card image

Hans Groothoff

Hoofd Calamiteitendienst

Hans Groothoff

Hans, de schakel tussen verschillende distributiecentra's & operator calamiteitendienst.

Yokado pand met vrachtwagen