Winkelmand

None

Kwaliteit kerstpakketten voor een voordelige prijs

Bij al onze kerstpakketten staat kwaliteit voorop, en dat is bij onze voordelige kerstpakketten niet anders. Elk kerstpakket wordt met liefde en aandacht samengesteld

Bekijk ons aanbod

Voordelige, betaalbare en goedkope kerstpakketten allemaal met passie samengesteld

Natuurlijk hebben wij goedkope en voordelige kerstpakketten in ons assortiment. Wij proberen voor iedereen een betaalbaar en origineel kerstpakket te creëren.

Naast de voordelige prijs zijn wij vooral gefocust op de inhoud van het pakket.

Shopper 🛍
(0)
Een kleurrijk kerstpakket met diverse lekkernijen en een sterke …
Dit product is uitverkocht

Feestavond
(0)
Kerst is de tijd van lekker eten, gezellig met familie, kerstver…
Dit product is uitverkocht

Let's Get Loud
(0)
Zing jou grootste hits mee met deze Karaoke Boombox. De boombox …
Dit product is uitverkocht

Lekker veel! 🍿
(0)
Een heerlijk zoet en hartig pakket om van te genieten... Wie w…
Dit product is uitverkocht

Lekker veel! 🍿
(0)
Een heerlijk zoet en hartig pakket om van te genieten... Wie w…
Dit product is uitverkocht

Een kerstpakket hoeft niet duur te zijn

Zo hebben wij verschillende goedkope kerstpakketten die worden aangeboden voor een maximale prijs van €25. Deze kerstpakketten zijn ideaal voor de wat kleinere ondernemers onder ons die toch een origineel kerstpakket cadeau willen geven.

Of natuurlijk voor de grotere ondernemers die grotere aantallen willen afnemen en toch voordelig uit willen zijn.

Voordelige kerstpakketten
Betaalbaar kerstpakket

Kleine kerstpakketten die passen door de brievenbus

Een dankjewel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, het thuiswerken of gewoon als bedankje.

Op verschillende manieren kan jij je medewerkers thuis verrassen: met het zenden van een brievenbuscadeau met verrassende inhoud, of uitdelen op kantoor: om zo iedereen een persoonlijk geschenk te overhandigen.

Bekijk onze Showroom

Wil jij je eigen voordelige kerstpakket samenstellen

Maar vooral het stukje persoonlijke contact staat bij ons voorop, daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Onze experts (Aline & Marcha) vertellen je graag over de mogelijkheden in Kerstpakketten, personaliseren, verpakken en verzenden.

Na jouw bezoek ben je klaar en laten we je genieten van het vooruitzicht: wij regelen de rest en nemen alle zorgen uit handen!

Kerstpakketten in de aanbieding

Dit jaar hebben wij scherpe aanbiedingen op de meest bijzondere kerstpakketten. Al deze kerstpakketten zijn met passie, aandacht en liefde samengesteld.

Pizza Oven 🍕
(0)
Handgemaakte kleikoepel voor lekkere krokante pizza’s. Fun cooki…
Dit product is uitverkocht

Christmas
(0)
Zing jou grootste kersthits mee met deze Karaoke Boombox. De boo…
Dit product is uitverkocht

Walking & Cycling
(0)
Deze robuuste fietstas (± 20L) is geheel waterdicht door de geta…
Dit product is uitverkocht

Christmas
(0)
Zing jou grootste kersthits mee met deze Karaoke Boombox. De boo…
Dit product is uitverkocht

Christmas
(0)
Zing jou grootste kersthits mee met deze Karaoke Boombox. De boo…
Dit product is uitverkocht

Begin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado team


Meteen door scrollen naar een onderwerp? Klik hieronder op het onderwerp waar jij meer over wilt weten

Betaalbare kerstpakketten voor elk formaat bedrijf

Betaalbare kerstpakketten voor elk bedrijf, dat is waar wij voor staan. Vaak wordt gedacht dat dure kerstpakketten het beste zijn om te geven, maar niks is minder waard. Het verschil tussen dure kerstpakketten en goedkope kerstpakketten zit hem vaak in de omvang van het pakket, hoe groter het pakket hoe duurder.

Een goedkoper pakket hoeft dus niet in kwaliteit onder te doen aan een duur pakket. Mocht jouw bedrijf aanzienlijk veel werknemers hebben dan kies je al snel voor een goedkoper pakket, en dat is volkomen logisch, want immers de totaalsom loopt veel hoger op dan een kleiner bedrijf.

De attentiewaarde van een pakket is in de meeste gevallen net zo hoog waardoor het vaak niet uitmaakt of je nou kiest voor een duur of goedkoop kerstpakket.

Kerstpakketten in verschillende prijsklassen

Wij bieden kerstpakketten aan in verschillenden prijsklassen. De voordeligste kerstpakketten die wij aanbieden hebben een maximale prijs van €25,-. In deze categorie vind je vooral kleine kerstpakketten die met liefde en passie zijn samengesteld door onze experts, de meeste van deze pakketten passen door de brievenbus.

Daarna komt de prijsklasse €25 tot en met €40,-. In deze prijsklasse bevinden zich hele leuke en originele kerstpakketten, die net even wat meer producten bevatten dan een prijsklasse lager. Ben jij benieuwd naar deze kerstpakketten, klik dan hier.

Vervolgens komen we aan bij de prijsklasse €40 tot en met €60,-.In deze klasse hebben we het ruimste aanbod, in al deze kerstpakketten hebben we ook heel veel tijd gestoken. Ook deze prijscategorie kun je bekijk door hier te klikken.

Daarna komen we echt bij de duurste kerstpakketten, ook wel de bijzonderste en meest originele kerstpakketten. Ook kun je voor dat assortiment op deze link klikken.

Kies een kerstpakket dat echt pas bij je medewerkers

Het belangrijkste is om echt goed te kijken naar wat je je personeel kan voorschotelen, wat zijn de wensen en behoeften van je medewerkers, wat voor kerstpakket past daarbij. Is grotendeels van je medewerkers vrouw?

Zijn er mensen met allergieën? Moet ik de kerstpakketten voor mannen en vrouwen apart doen. Dit zijn een paar voorbeeld van vragen waar je van te voren rekening mee kunt gaan houden.

Voordelige duurzame kerstpakketten

In ons assortiment vind je ook voordelige duurzame kerstpakketten. Bij ons kun je aan veel kerstpakketten zien dat er aandacht is besteed aan duurzaamheid. Echter, vinden wij dat duurzaamheid verder gaat dan het kerstgeschenk alleen.

Yokado steunt diverse goede doelen, daarnaast werken we samen met maatschappelijke instellingen en werken we milieu verantwoord.

Wat doen wij aan duurzaamheid?

Wij maken gebruik van een milieuvriendelijk wagenpark, maar liefst 60% van onze bedrijfswagens rijdt elektrisch, en de rest van de bedrijfswagens rijden op diesel, voorzien van Bluemotion dieselmotoren. Daarnaast wordt ons bedrijfspand de aankomende jaren voorzien van zonnepanelen, hierdoor wekken we groene stroom op.

Alle kerstpakketten worden in samenwerking met een sociale werkplaats vervaardigd. Zo hebben wij een zeer prettige en creatieve samenwerking met Talant en MindUp.

Onze leveranciers worden verantwoord geselecteerd. Daarbij letten wij goed op de bijdrage die diverse leveranciers geven aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een klein voorbeeld: Onze kartonnen verpakkingen zijn allemaal FSC gecertificeerd, daarnaast zijn er iconen zichtbaar op deze verpakking om duidelijk aan te geven hoe de verpakking gerecycled moet worden. Wil je meer lezen over ons en duurzaamheid? Klik hier.