Op zoek naar kerstpakketten in omgeving Leeuwarden?

Is jouw bedrijf gevestigd in Leeuwarden of de omgeving en ben je op zoek naar lokale kerstpakketten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een overzicht van al onze kerstpakketten voor je samengesteld. Je kunt ze eenvoudig online bestellen en je eigen bezorgdag en -tijd kiezen.

Zit het ideale kerstpakket er niet tussen?

Geen probleem. Je kunt een standaard kerstpakket aanpassen of zelfs een volledig nieuw kerstpakket samenstellen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Kerstpakket samenstellen

Wie zijn jullie eigenlijk?

Misschien denk je: geweldige kerstpakketten, maar met wie doen we eigenlijk zaken?

Daar kunnen we ons iets bij voorstellen. Daarom willen we graag wat meer over onszelf vertellen.

Yokado is sinds 2006 actief in de kerstpakkettenbranche, dus al ruim 18 jaar. Vanuit verschillende locaties in Friesland hebben we kerstpakketten mogen verzorgen voor diverse grote bedrijven.

Met trots en enthousiasme kunnen we zeggen dat we veel vaste klanten hebben die elk jaar weer bij ons terugkomen voor unieke kerstpakketten.

Dit is waar we onze focus op leggen!

Onze volledige aandacht gaat uit naar het zo goed mogelijk helpen van de klant. Ons motto: Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt focussen op wat er binnen je bedrijf speelt.

Wij geloven dat mond-tot-mondreclame de beste reclame is.

Benieuwd wie de kerstpakkettenliefhebbers achter Yokado zijn?

Medewerkers zelf iets laten kiezen?

Ben je op zoek naar kerstpakketten uit Leeuwarden, maar zit het ideale pakket er niet tussen of wil je dit jaar echt iets speciaals doen?

De oplossing?

Het eigen keuze concept Yo Bedankt.

Laat je medewerkers zelf kiezen in een gepersonaliseerde online kerstwinkel.

Ze kunnen kiezen uit geschenken van meer dan 80 lokale winkeliers door heel Friesland! Dit is goed voor de lokale economie, goed voor je medewerkers én goed voor jou als bedrijf: voor iedereen is er een passend geschenk!

We vertellen je graag meer over dit concept!