• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Kerstpakketten | Belasting | Fiscale regels 2023

Kerstpakketten - Belasting en Fiscale regels in 2023

05 apr 2023

Wilt u uw medewerkers en zakelijke relaties tijdens de kerstperiode een geschenk geven, maar vindt u de kosten van kerstpakketten te hoog? Met behulp van de werkkostenregeling kunt u kerstpakketten en andere vergoedingen voor uw personeel belastingvrij verstrekken.

Lees meer >
Maak kerstpakketten gezond

Kerstpakketten kunnen je gezondheid ook bevorderen

04 apr 2023

Vaak zien we dat er ongezonde producten in kerstpakketten worden gestopt, dit hoeft niet de bedoeling te zijn. Waar veel bedrijven de nadruk leggen op een kerstpakket met ongezonde snacks, nemen wij de stap richting een gezonder kerstpakket.

Lees meer >
Dag van de zorg cadeau's

Dag van de zorg cadeaus - Leuke ideeën en geschenken

07 feb 2023

De Dag van de Zorg is een belangrijke dag om zorgverleners te eren voor hun harde werk en inzet. Op deze dag kun je hen bedanken met een cadeau of een speciale activiteit. Op deze pagina delen we cadeaus en ideeën om zorgverleners te eren op de Dag van de Zorg.

Lees meer >
Kerstpakketten en fiscale regels

Kerstpakketten en fiscale regels: alles wat je moet weten

02 feb 2023

Kerstpakketten zijn een leuke manier om je werknemers te bedanken voor hun harde werk en inzet gedurende het afgelopen jaar. Het uitkiezen van het juiste kerstpakket is echter belangrijk, omdat er fiscale regels zijn waar je rekening mee moet houden. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over kerstpakketten en fiscale regels.

Lees meer >
Op avontuur met een zomerpakket

Zomerpakketten met Buitenactiviteiten: De Ultieme Gids voor een Onvergetelijke Zomer!

31 jan 2023

In dit artikel zullen we de beste Zomerpakketten met buitenactiviteiten voorstellen, hun voordelen bespreken en tips geven voor het plannen van je volgende zomeravontuur.

Lees meer >
Kerstman met duurzame kerstcadeaus

Duurzame Kerstgeschenken en Kerstpakketten 2023: Trends en Ideeën

31 jan 2023

Kerstmis is een tijd van het jaar waarin we onze geliefden verwennen met cadeaus. Maar het is ook een tijd waarin we bewuster moeten zijn van onze impact op het milieu. Daarom is het steeds belangrijker om duurzame kerstgeschenken en kerstpakketten te geven. Hieronder vindt u een aantal trend en ideeën voor deze feestdagen.

Lees meer >
Kerstpakketten voor vrouwen

Kerstpakketten voor vrouwen

30 jan 2023

Ontdek de beste kerstcadeaus voor vrouwen met onze tips en ideeën. Maak het cadeau persoonlijk en uniek met onze aanbevelingen.

Lees meer >
Duurzaam kerstpakket

Duurzame kerstpakketten - de verantwoorde keuze voor de feestdagen

30 jan 2023

Ontdek waarom duurzame kerstpakketten steeds populairder worden en maak de verantwoorde keuze voor uw feestdagen. Bekijk onze selectie biologische, traditionele en verantwoorde kerstpakketten.

Lees meer >
Showroom1.png

Waarom een afspraak maken in de showroom

31 okt 2022

Vraag jij je wel eens af wat het voordeel is van een afspraak maken met onze experts in onze showroom, en wat het u oplevert? Lees snel verder en ontdek het in deze blog.

Lees meer >
Kerstpakketten

Tips voor het geven van een kerstpakket

11 okt 2022

Het geven van een kerstpakket brengt soms ook vragen met zich mee..

Lees meer >