Zomerse Cocktails - Bedankpakket

Pakketnummer : YK-16 |
Uitverkocht

€ 15,00 excl. btw

€ 16,68 incl. btw

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.1x - Frozen Cocktail (5% alcohol), mojito smaak

1x - SENZA IJsblokjes vorm 

1x - Boekje 'Zo Doe Je Dat' - cocktails

1x - Bijpassende brievenbusdoos

Optie: toevoegen van persoonlijke kaart in het brievenbusgeschenk

Bij zomer denk je al snel aan zon, zee, strand, terrasjes, lange zomeravonden en … cocktails. En de verwachting is dat dit jaar het mooie weer nóg eerder komt! Reden genoeg om de zomer in te luiden met een paar heerlijke, zomerse cocktails waar je spontaan van gaat watertanden. In dit pakket vind je een box met 40 verschillende kaarten, inclusief een houten kaartenhouder. Op deze kaarten vind je diverse recepten en ideeën om de lekkerste cocktails te maken! Laat de zomer maar komen!

Maak de zelfgemaakte cocktails nog leuker met deze ijsblokjes in de vorm van citroenschijfjes! Vult de vorm met water en plaats de stokjes er in. Leg deze vervolgens minimaal 8 uur in de vriezer. Vul voor de verandering ook eens de vormpjes met water en kleine limoen of citroen schijfjes om om op een stijlvolle manier te koelen! Zo verkoelt het niet alleen maar geeft het ook nog een extra smaak aan je drankje.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit brievenbusgeschenk

Productinformatie
Unieke product code (UPC)YK-16
ProducttypeBrievenbuspakketten
Prijs (excl. BTW)€ 15,00
Prijs (incl. BTW)€ 16,68
BTW€ 1,68
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Minimale bestelaantal 15
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

None
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen