• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Zomerse Cocktails - Bedankpakket


Bij zomer denk je al snel aan zon, zee, strand, terrasjes, lange zomeravonden en … cocktails. En de verwachting is dat dit jaar het mooie weer nóg eerder komt! Reden genoeg om de zomer in te luiden met een paar heerlijke, zomerse cocktails waar je spontaan van gaat watertanden. In dit pakket vind je een box met 40 verschillende kaarten, inclusief een houten kaartenhouder. Op deze kaarten vind je diverse recepten en ideeën om de lekkerste cocktails te maken! Laat de zomer maar komen!

Maak de zelfgemaakte cocktails nog leuker met deze ijsblokjes in de vorm van citroenschijfjes! Vult de vorm met water en plaats de stokjes er in. Leg deze vervolgens minimaal 8 uur in de vriezer. Vul voor de verandering ook eens de vormpjes met water en kleine limoen of citroen schijfjes om om op een stijlvolle manier te koelen! Zo verkoelt het niet alleen maar geeft het ook nog een extra smaak aan je drankje.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit brievenbusgeschenk

Schrijf een beoordeling

Aline de Haan.png
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen
Niet beschikbaar
Uitverkocht
(0)

1x - Frozen Cocktail (5% alcohol), mojito smaak

1x - SENZA IJsblokjes vorm 

1x - Boekje 'Zo Doe Je Dat' - cocktails

1x - Bijpassende brievenbusdoos

Optie: toevoegen van persoonlijke kaart in het brievenbusgeschenk

Unieke productcode (UPC)YK-16
ProducttypeBrievenbuspakketten
Categorieën Zomerpakketten, Bedankpakketten
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Minimale bestelaantal 15
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.