Winkelmand

TEAMwork - Brievenbusgeschenk


Dit thee pakket bevat bijzondere maar vooral PEOPLE & PLANET FRIENDLY producten. Uiteraard gemaakt door onze sociale partners en ingepakt bij sociale werkplaatsen. En als we zeggen bijzonder dan bedoelen we dat ook! Het bestaat uit écht gezonde en écht duurzame producten, vaak handgemaakt door bijzondere mensen met speciale talenten die lastig aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt.

WAT VIND JE ALLEMAAL IN DIT MOOIE PEOPLE PLANET FRIENDLY PAKKET ?

 · 2 doosjes met thee van Tea Quiero. Dit is de theelijn van het Spaanse koffie merk Catanumbu. Het is een biologische Fairtrade thee met hoogwaardige grove thee. De thee is 100% puur en heeft geen toevoegingen. De verpakking is 100% biologisch afbreekbaar. Cordoba Camomile met gedroogde kamille en Jerez Breakfast. Dit is een blend van jonge theeblaadjes wat een heerlijke frisse smaak geeft.

· Koek van de Koeckebackers (65 gr). Heerlijke haver, spelt & Honing Koeck gemaakt door de Koeckebackers. Mensen die al een tijdje buitenspel staan in het leven, maar besloten hebben het roer om te gooien.Deze havermout-spelt koeck met noten, vruchten, honing en pure chocolade. Veelal gezonde ingrediënten.

· Bag for Light een sfeerlicht van brandwerend papier met print, geleverd  inclusief waxinelichtje . Samen verpakt in een zakje van gerecycled plastic. En mocht je het zakje licht uiteindelijk zat zijn; Het papier mag in de biobak.

· Waxinelichtje: van kaarsvet gemaakt van gebruikte oliën en vetten, verzameld bij diverse restaurants en gezuiverd voor hergebruik. Het waxinelichtje is geurloos.

· Lemon treats: suikervrij gluten- en lactosevrij. Een verantwoord alternatief voor de oud-hollandse harde snoepjes met citroensmaak. Ze zijn helemaal vegan en de kleuren komen uit groente, fruit en kruiden. Veilig voor je tandglazuur en zelfs geschikt voor diabetici. 90 gr.

Alles zit verpakt in een verzenddoosje met een mooie label en vloeipapier om het allemaal nog wat bijzonderder te maken!

 

Schrijf een beoordeling

  • Al te bestellen vanaf 15 pakketten!
  • Bezorgd op een door jou gekozen dag!
  • Franco levering vanaf €850,-
  • Het pakket in onze showroom bekijken? Plan hier jouw bezoek!
Prijs op aanvraag

Speciale wensen of grote aantallen?

Offerte aanvragen
Unieke productcode (UPC)22-20
ProducttypeDag van de Zorg 2022
Categorieën Dag van de Zorg
Beschikbaarheid Beschikbaar
Te personaliseren True
Kleur Divers
Eetbaar geschenk False
Categorie Brievenbusgeschenken
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.