Winkelmand

None

Een gezond kerstpakket stimuleert je medewerkers

Vitaal en fit zijn is van groot belang, steeds meer werkgevers nemen dan ook een thema vitaliteit aan op de werkvloer om zo de gezondheid van de werknemers te stimuleren

Bekijk ons aanbod

Welkom bij Yokado.nlVanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf, al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Met meer dan 5.000 items in onze showroom stellen wij de meest leuke, verrassende, duurzame en originele kerstpakketten samen voor jou! Dankzij onze creativiteit, betrokken houding, gastvrijheid en expertise ontzorgen wij jou volledig!

Yokado Team

Sportieve kerstpakketten voor een gezond, vitaal, fit en sportief medewerkers team!

Een organisatie kan helpen bij het faciliteren in vitaliteit

In de Covid-19 periode is er veel aandacht geschonken aan het personeel om ze vitaal te houden, echter is de werkdruk, stress en eenzaamheid toch gestegen.

50% van de mensen hebben thuiswerken als prettig ervaren, en de andere 50% gaf aan het niet fijn te vinden. Daarnaast zijn de burn-out klachten gestegen van 1,3 miljoen naar ruim 4 miljoen.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om op je personeel te passen! Geef ze dan ook een kerstpakket waar ze daadwerkelijk profijt uit kunnen halen. Sportieve kerstpakketten vormen de basis aspecten van de benodigdheden die jouw personeel nodig hebben om ze te steunen in haar vitale en sportieve keuzes.

De sportieve kerstpakketten die wij aanbieden vormen de basis van een gezond en fit werknemers team. Iedere organisatie droomt ervan: Een hardwerkend team met medewerkers die weerbaar, flexibel en productief zijn, en weinig tot niet verzuimen.

.

Uitgelicht

Vitaal en actief kerstpakket


Outdoor kerstpakket - Nieuw in het assortiment

Een sportief fysiek draagt uiteraard bij aan een gezonde mindset, daarom zijn onze kerstpakketten zo samengesteld dat ze uitnodigen om erop uit te gaan, bewegen met de kadaver!

Fietsen of wandelen door de mooiste plekken van Nederland met een outdoor kerstpakket, backpack om en gaan. Genieten van moeder natuur en vitamine D opdoen, in onze ogen één van de belangrijkste aspecten als het aan komt op vitaliteit.

Vervolgens lunchen in de natuur met je eigen "hopelijke gezonde" eten. Het is allemaal mogelijk doormiddel van onze bijgeleverde lunchbox en drinkbeker, zo ben je niet afhankelijk van de snacktenten op de hoek! Daarnaast leveren wij in onze sportieve kerstpakketten natuurlijk ook etenswaren die jij mee kan nemen onderweg.

Al deze spullen berg je gemakkelijk op in onze Dull PU Backpack! Zo ga je altijd voorbereid en met een glimlach op reis, fijn gevoel he zo'n outdoor kerstpakket!


Goede voornemens met een gezond cadeaupakket

Een goed begin begint bij een gezond cadeaupakket. Vaak zijn de voornemens voor in het nieuwe jaar “gezonder leven”. En met een gezond cadeaupakket oftewel sportieve kerstpakketten kan jij je werknemers dat extra steuntje in de rug geven.

Ons pakket “Wandelen & Fietsen”bevat bijvoorbeeld een boekje met daarin de leukste fietsroutes door de natuur van Nederland. Sportief met een lach, dat is waar onze sportieve kerstpakketten om draaien.

Sportief kerstpakket

Bekijk onze ShowroomFit kerstpakket zelf samenstellen

Met een zelf samengesteld fit kerstpakket verras je altijd. In onze showroom Sneek bieden wij de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren.

Op diverse non-food items kunnen we jouw bedrijfslogo, kerstwens of boodschap toevoegen. Lijkt dit jou iets? Schroom niet en neem contact met ons op.
Wandelen of fietsen met een sportief kerstpakket, goed idee!

Balans in een sportief kerstpakket vinden wij erg belangrijk. Als men denkt aan sportieve kerstpakketten dan wordt er vaak gedacht aan een pakket met alleen maar gezonde artikelen, echter niet is minder waard. Wij vinden het belangrijk om een combinatie te maken tussen gezond leven maar ook echt genieten. Daarom bestaan onze sportieve kerstpakketten niet alleen uit fit watches en backpacks maar, worden ze ook aangevuld met lekkere etenswaren waarbij de kwaliteit voorop staat.

Daarnaast zijn veel van onze kerstpakketten samengesteld met als doel: erop uit gaan! Wandelen en fietsen zijn belangrijke factoren op het gebied van gezondheid, dit willen wij motiveren door een sportief kerstpakket aan te bieden.

Biologische en sportieve kerstpakketten gaan goed samen!

Biologische kerstpakketten worden steeds populairder. Bij biologische pakketten wordt rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Hierbij kun je denken aan het gebruiken van enkel natuurlijke bestrijdingsmiddelen, en enkel biologisch voer voor dieren en meer ruimte voor deze dieren. Denk je aan een gezond kerstpakket dan is de kans groot dat een biologisch kerstpakket in de smaak valt.

Sportieve kerstpakketten en biologische kerstpakketten gaan vaak goed samen. Biologische producten hebben een gezonde en vitale invloed op het lichaam, dit omdat het producten zijn rechtstreeks uit de natuur. Zo proberen wij onze sportieve kerstpakketten ook een biologische en duurzame twist mee te geven.

Backpack uit een outdoor kerstpakket

Door gezonde kerstpakketten word je bewust van vitaliteit..

Vitaal en fit zijn is van groot belang, steeds meer werkgevers nemen dan ook een thema vitaliteit aan op de werkvloer om zo de gezondheid van de werknemers te stimuleren. Gezonde kerstpakketten kunnen ook helpen bij het stimuleren van de gezondheid van je werknemers. Daarnaast benadruk je als bedrijf nogmaals dat je er alles aan doet om je medewerkers gezond en vitaal te houden.

Sportieve kerstpakketten zijn ook nog eens leuk om weg te geven. Je benadrukt nogmaals dat je echt om de gezondheid van je medewerkers en of personeel geeft, dit zorgt weer voor vertrouwen.

Wat zijn voordelen van investeren in vitaliteit?

Gezond zijn is het belangrijkste voordeel van vitaliteit, immers als je iemand vraagt wat hij of zij wil worden in de toekomst reageren ze meestal "fit en gezond blijven". Sportieve mensen vinden vitaliteit vaak ook een prioriteit.

Wanneer je aan vitaliteit denkt dan denk je ook aan lekker in vel zitten, als jij gezond en fit bent dan zit je 9/10 keer ook lekker in je vel, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Een vitale leefstijl kan bijdragen aan de manier waarop iemand in het leven staat. Een persoon kan makkelijker doelen stellen en die doelen behalen. Dit heeft een positieve en sportieve bijdrage aan de ontwikkeling van die persoon.

Naast doelen stellen wordt je ook socialer als je lekkerder in je vel zit, want dit straal je dan ook uit. Wanneer je nergens zin in hebt ben je snel geïrriteerd of minder gezellig, dit kan je voorkomen door op je vitaliteit te letten.

Doordat je beter in je vel zit ga je het werk ook meer waarderen en krijg je meer plezier in je werk, je gaat er met een sportieve en goeie blik tegen aan kijken, ik heb er weer zin in vandaag!!

Kaartspel uit sportieve kerstpakketten