Welkom bij Yokado.nl
Begin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado Team

Misschien is dit ook iets voor jou?

Kerstpakket besparen op je energie rekening


Energiebesparend kerstpakket - Nieuw in het assortiment

Wil jij deze winter ook besparen op de energiekosten?


Met de huidige energie prijzen kan het van groot belang zijn om te weten welke apparaten hoeveel verbruiken. Dit kerstpakket bevat een energie verbruiksmeter waarmee je het energie verbruik van verschillende apparaten in huis kunt ontmaskeren. Goed voor de portemonnee!

Bereid de lekkerste gezonde gerechten!

Dit ziet er in eerste instantie niet uit als een sportief kerstpakket, maar niks is minder waar.

Dit kerstpakket bevat een slowcooker, en met deze slowcooker bereid jij de gezondste en lekkerste gerechten binnen een handomdraai!

Dankzij de lagere temperaturen van de slowcooker blijven de voedingswaarden van diverse ingrediënten intact. Denk bijvoorbeeld aan groente groentes waar zoveel mogelijk vitamines in blijven zitten.

Slowcooker kerstpakket - sportief

Onze klanten aan het woord


Een sportief kerstpakket voor gezonde werknemers

Een sportief kerstpakket van Yokado vormt de basis van een gezond en vitaal werknemers team. Help je werknemers de juiste stap in de goeie richting te zetten.

Voel de energie door je lijf stromen wanneer je een gezonde lifestyle hanteert. Bewegen werkt aanstekelijk, en met een sportief kerstpakket steek jij je personeel aan. Elke ondernemer droomt ervan, een team van werknemers dat nooit ziek is en altijd gemotiveerd en vrolijk is.

Wat kan je verwachten van onze sportieve kerstpakketten?

Onze sportieve kerstpakketten zijn zo ingericht dat het aanzet tot bewegen. Het is niet zo dat een sportief kerstpakket alleen maar bestaat uit water en gezond eten, het is de balans tussen beweging en voeding.

Een backpack kerstpakket bijvoorbeeld, dit pakket is zo samengesteld dat het aanspoort om erop uit te gaan en mooie plekken te bezoeken. Dit kan fietsend of lopend, als het maar de beweging en gezondheid beïnvloed. Of je nou een fanatieke sporter bent of als je net begint, met onze sportieve kerstpakketten kom je beide keren uit de voeten.

Waarom een sportief kerstpakket?

  1. Sportieve kerstpakketten motiveren om meer te bewegen
  2. Kwaliteit kerstpakketten, uniek.
  3. Zorgt voor gezond en gemotiveerd personeel
  4. Ideaal voor medewerkers van een zittend beroep
  5. Stimuleert de goede voornemens

Een sportief kerstpakket zelf laten ontwerpen?

Heb jij specifieke wensen voor je personeel en wil je deze wensen graag doorvoeren? Dan is het wellicht iets voor jou om je eigen sportieve kerstpakket samen te stellen. Wij komen graag in contact met jou. Een sportief kerstpakket zelf samenstellen kan al vanaf een minimale besteleenheid van 25 stuks.

Stimuleer bewegen met een sportief kerstpakket

We willen nogmaals benadrukken hoe belangrijk het is om je personeel te stimuleren, doormiddel van een sportief kerstpakket, gezond en vitaal te zijn. Hier kun jij je voordeel mee doen.

De gezondheid van je medewerkers is belangrijk, waarom? Eenvoudig: Ze zijn fitter en hebben minder kans om een griepje op te lopen. Daardoor kunnen ze meer energie op het werk storten.

Daarnaast creëer je een lager ziekteverzuim. Medewerkers zijn vaak minder en ook minder lang ziek. Daardoor gaat de productie van je onderneming weer omhoog.

En niet te vergeten, fit zijn helpt niet alleen aan het fysieke gestel maar even goed aan het psychische deel. Gezonde en fitte werknemers zijn over het algemeen meer blij met hun baan, minder snel gestrest en mentaal sterker en alerter.

Conclusie: Een sportief kerstpakket brengt een hoop voordelen met zich mee die ten goede komen van jouw onderneming.

Een organisatie kan helpen bij het faciliteren in vitaliteit

In de Covid-19 periode is er veel aandacht geschonken aan het personeel om ze vitaal te houden, echter is de werkdruk, stress en eenzaamheid toch gestegen.

50% van de mensen hebben thuiswerken als prettig ervaren, en de andere 50% gaf aan het niet fijn te vinden. Daarnaast zijn de burn-out klachten gestegen van 1,3 miljoen naar ruim 4 miljoen.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om op je personeel te passen! Geef ze dan ook een kerstpakket waar ze daadwerkelijk profijt uit kunnen halen. Sportieve kerstpakketten vormen de basis aspecten van de benodigdheden die jouw personeel nodig hebben om ze te steunen in haar vitale en sportieve keuzes.

De sportieve kerstpakketten die wij aanbieden vormen de basis van een gezond en fit werknemers team. Iedere organisatie droomt ervan: Een hardwerkend team met medewerkers die weerbaar, flexibel en productief zijn, en weinig tot niet verzuimen.