Winkelmand

Seeds & Wildflowers


Bio wildbloemen in gerecyclede kweektas met insectenhotel

Balkon & terras-tuintjes met nectarhoudende BIO bloemen. Krijgen we niet allemaal pas echte lentekriebels als de eerste bijtjes, hommeltjes en vlinders zich weer aandienen? Met de Seeds & Wildflowers collectie kweekt u zowel op uw balkon als op uw terras fraaie nectarhoudende bloemen waar bijen en vlinders zo van houden. De kweektassen bevatten een speciale aardemix met BIO-voeding en 3 zaadzakjes bio-gecertificeerde zaden. Een leuk minituin-cadeau dat onze nuttige insecten op fraaie wijze helpt aan een gezonde bio-diversiteit. En de kweekset is voorzien van een handgemaakt houten insectenhotel waar solitaire bijen stuifmeel in kunnen verzamelen, waar ze vervolgens hun eitjes in leggen. Het bijenhotel is gemaakt in overleg met en volgens advies van de bijenstichting.nl. Een mooi duurzaam product voor terras en balkon

Deze kweektas met insectenhotel bevat de volgende 3 zakjes met bio-zaden, die tezamen een fraai wild en kleurrijk boeket vormen op balkon en terras: Bio-Lavendel, -Lathyrus en -Receda.

โžœ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป! ๐—•๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป: ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚!


Prijs op aanvraag

Unieke productcode (UPC)130638
ProducttypeDag van de Zorg / Verpleging
Categorieรซn Dag van de Zorg
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

  1. Silicone Vaas Uitermate geschikt om op de koelkast, het raam, een deur, aan eeโ€ฆ
    Prijs op aanvraag
  2. Vogelvoederbak 'FeedR' De Feedr is een mooie en praktische vogelvoederbak door zijn sliโ€ฆ
    Prijs op aanvraag