Winkelmand


We kennen allemaal het jaar 2020 en haar kenmerken: gesloten winkels, hardwerkend zorgpersoneel en alle maatregelen van dien. Een hectisch jaar die gekenmerkt wordt door haar ups en downs. In dit jaar zagen we vele bedrijven die kozen een traditioneel kerstpakket te schenken aan haar medewerkers, collega’s en relaties: iets waar iedereen blij van wordt! Toch waren er ook diverse bedrijven die hebben gekozen voor een nieuw concept van YoKado, het Eigen Keuze Concept genaamd ‘YoBedankt’.

YoBedankt biedt het grootste assortiment kerstgeschenken uit jouw eigen regio. Het voordeel van dit concept is dat de medewerkers of ontvangers zelf een passend kerstgeschenk kiezen. Deze kerstgeschenken worden aangeboden door lokale ondernemers: de bakker om de hoek, de slager in het naastgelegen dorp of de drogist in de nabij gelegen stad. Met meer dan 90 (lokale-)geschenken hebben we een breed en divers aanbod kunnen creëren voor de medewerkers en vrijwilligers van bedrijven, maar hebben we ook alle lokale ondernemers in het zonnetje kunnen zetten.

Medewerkers, vrijwilligers, collega’s, relaties en belanghebbenden van diverse bedrijven hebben al gebruik gemaakt van het Eigen Keuze Concept ‘YoBedankt’. Zo hebben de medewerkers en vrijwilligers van Patyna, Omrop Fryslân, Zorggroep Noorderbreedte, Gemeente Súdwest-Fryslân, Fier!, Drents Overijsselse Delta, ROC Friese Poort Sneek, Portena Logistiek en Stadsschouwburg Harmonie Leeuwarden de uitnodiging gekregen om zelf een kerstgeschenk samen te stellen middels het Eigen Keuze Concept ‘YoBedankt’.

Afbeelding bedrijven YoBedankt.jpg

Zorgorganisatie Patyna levert in deze Corona-tijden natuurlijk belangrijk en passend werk, daarom verdienen de medewerkers een kerstgeschenk dat bij hen past! Meer dan 5200 medewerkers, vrijwilligers en relaties kregen de mogelijkheid om via de gepersonaliseerde Patyna omgeving een geschenk uit te zoeken bij de lokale bakker, slager, kledingwinkel, speelgoedwinkel, boekenhandel, etc.

Persoonlijke omgeving YoBedankt.nl.jpg

Voor Patyna hebben we een custommade inlogpagina mogen creëren, waarna het welkomswoord middels een video werd overgebracht. De medewerkers en vrijwilligers konden uit meer dan 90 geschenken, aangeboden door lokale ondernemers, een keuze maken aan de hand van het aantal punten. Zo heeft iedereen een kerstpakket naar wens kunnen samenstellen!

Omrop Fryslan, Zorggroep Noorderbreedte, Gemeente Súdwest-Fryslân, ROC Friese Poort, Portena Logistiek hebben eenzelfde concept als Patyna in gebruik mogen nemen. Zo hebben we, in dit geval, meer dan 8600 mensen verrast met het Eigen Keuze Concept YoBedankt. Alle medewerkers, vrijwilligers, collega’s, relaties en betrokkenen hebben zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen uit het grote aanbod van de lokale ondernemers in Friesland!

Goede doelen

Naast het samenstellen van een kerstgeschenk/-pakket, vinden we dat Goede Doelen in deze tijd ook wat aandacht verdienen. Daarom is in elke kerstshop de optie aangemaakt om een deel van de punten, dus een deel van het besteedbare bedrag, te schenken aan een Goed Doel naar keuze. Voor elk bedrijf zijn er diverse goede doelen om zo veel mogelijk goede doelen te voorzien van een steuntje in de rug. Zo hebben onder andere Stichting Down Syndroom, Stichting Leergeld, Voedselbank SWF, het Foppe Fonds, Make A Wish en Stichting Alzheimer gezamenlijk meer dan €9.000,- gedoneerd gekregen. Een bedrag waar alle goede doelen/stichtingen, alle deelnemende bedrijven, alle deelnemende lokale ondernemers en YoKado erg trots op is.

Concept 2021

Na een evaluatie met de lokale ondernemers en de deelnemende bedrijven hebben wij een plan opgesteld om het Eigen Keuze Concept te optimaliseren. Deze evaluatie heeft ons inzicht gegeven in de gebruiksvriendelijkheid, het uiterlijk en de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Achter de schermen werken wij nu hard aan het ontwikkelen van een verbeterde versie van YoBedankt 2020, zodat wij met het Eigen Keuze Concept 2021 nog meer medewerkers en vrijwilligers kunnen verrassen, nog meer lokale ondernemers er bij mogen betrekken en nog meer geschenken uit mogen delen!

Wil jij als bedrijf ook gebruik maken van het Eigen Keuze Concept 'YoBedankt'? Dan kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, dit kan via 0513 - 65 00 12 of middels een mail naar info@yokado.nl

Wil je als lokale ondernemer onderdeel uitmaken van YoBedankt? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen, wij vertellen je graag meer!