WinkelmandSinds afgelopen zomer weten we allemaal hoe het is om Nederland te ontdekken: om te kijken welke mooie bezienswaardigheden onze dorpen en steden bieden. Nu Corona (covid-19) nog altijd onder de mensen is, zal dit aankomende zomer geen verandering zijn. Hoe kunnen we nu nog meer genieten van al het moois wat ons land te bieden heeft?

Volgens de ANWB zijn er tal dingen te doen in Nederland tijdens de zomerperiode: overnachten tussen de wilde dieren in de Beekse Bergen, ontspannen in de Achterhoek, overheerlijke mosselen proeven in Zeeland, noem maar op. Als werkgever is het vanzelfsprekend dat je jouw relatie, werknemer of collega een fijne zomer gunt: al helemaal na zo’n hectische tijd.

Hoe leuk is het combineren van een passend en uniek geschenk die bijdraagt aan het vakantiegeluk en het -plezier. Daarom zijn we nu, begin Maart, druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe collectie zomerpakketten en -geschenken. Hoe leuk is het om jouw collega’s, werknemers en/of relaties te verrassen met een zomers geschenk.

Onze nieuwe zomerpakketten zijn de allerleukste, verrassendste en creatiefste! Van borrelplanken tot handdoeken, van luchtmatrassen tot diverse wijnen: voor ieder wat wils, want geven is nog nooit zo leuk geweest!


Picknick in het park

Wat is er nou leuker in het mooie weer dan heerlijke borrelen of een hapje te eten in het Vondelpark, de Prinsentuin, het Noorderplantsoen of ander prachtig stadspark. Met een prachtige tas, voorzien van een compleet uitgeruste bestekset voor twee personen, belooft het een gezellige en overheerlijke picknick middag te worden.

De tas bestaat uit twee compartimenten. De voorste is voorzien van een losse koeltas, geheel waterafstotend en af te sluiten door middel van een rits en gespen. Het hoofdcompartiment is te openen door een ritssluiting en bevat twee (plastic-) bekers, twee boren, een bestekset voor twee personen en een snijplank. Daarnaast zitten er twee stoffen servetten bij, met een prachtig zwart en wit geruit patroon.

Ideaal: in de tas zit ook een kurkentrekker bijgevoegd… Laat die wijn maar komen!

Bekijk hier de specificaties en de inhoud van het pakket!

Pakket groen-6.jpg

Houd je hoofd koel!

Weet je het nog? Die warme zomer van 2020, waarin iedereen heerlijk aan het genieten was. Zo’n prachtige zomer willen we wel weer! Ga daarom goed voorbereid op pad en wees een stap voor op jouw collega’s, medewerkers en relatie’s, zodat zij ook het hoofd koel kunnen houden!

Een prachtige, lichtgewicht koelbox gevuld met lekkernijen is daarom ideaal. Heerlijke chips, snoepjes en een ijskoud drankje mogen daar zeker niet aan ontbreken. Houd je hoofd koel, houd je drankjes koel en geniet van het prachtige, warme zomerweer. Een prachtig pakketje om jouw relaties, collega’s en werknemers mee te verrassen.

Bekijk hier de specificaties en de inhoud van het pakket!

Pakket Blauw.jpg

Meer leuke geschenken en pakketten bekijken?

Op deze pagina vind je onze zomergeschenken en -pakketten. Deze variëren van borrelpakketjes tot koelboxen, van handdoeken tot tassensets: zo is er voor ieder wat te vinden. Verras jouw medewerkers, collega's en/of relaties met een uniek zomergeschenk!