Winkelmand

Ieder jaar brengen we een nieuwe Kerstcollectie uit van pakketten die op onze website / in onze online portfolio wordt weergegeven. Dit zijn pakketten waarvan wij het gevoel hebben weer vele medewerkers, collega’s en relaties blij mee kunnen maken.

Maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Sneek. Hier staan meer dan 5.000 food en non-food artikelen gesitueerd en kun je zelf een pakket of geschenk samenstellen. Hiermee weet je zeker dat je jouw doelgroep blij maakt en verrast met een op maat gemaakt pakket.

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Ieder jaar een nieuwe Kerstcollectie betekent ieder jaar een nieuwe inrichting van de showroom. Dat geldt niet alleen voor de vele artikelen maar ook voor de decoratieve omgeving. Zo zijn we dit jaar bezig met diverse nieuwe wand kasten, worden de wanden aangepakt en komen er nieuwe props in de showroom.

➡️ Je kunt alvast je bezoek aan ons inplannen! Zo ben je verzekerd van een plek in onze agenda en kunnen wij ruim de tijd nemen om jou te helpen. Door telefonisch contact met ons op te nemen, horen wij graag wanneer we de koffie klaar moeten zetten! ☕️

Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor al je vragen. Daarnaast denken wij ook graag met je mee over een passend geschenk binnen jouw budget. Bel ons op 0513-650012 of stuur een mail naar info@yokado.nl.