Winkelmand

Inspiratie opdoen.jpg


In 'Kerstpakkettenland' gebeurt er veel, meer dan je aan de voorkant ziet. In de eerste maanden van het jaar beginnen we al met het proces: inspiratie opdoen bij leveranciers, inkopen, voorstellen maken, ontwerpen maken en starten met de collectie voor Kerst.

Om een beeld te geven proberen wij bij te houden hoe we dit doen en nemen we je graag mee in het proces. Aan de hand van onze artikelen kun je op de hoogte blijven van onze dagelijkse bezigheden die achter de 'grote' deuren van Kerstpakkettenland plaatsvinden.

Nieuwe showroom in ontwikkeling!

Ieder jaar brengen we een nieuwe Kerstcollectie uit van pakketten die op onze website / in onze online portfolio wordt weergegeven. Dit zijn pakketten waarvan wij het gevoel hebben weer vele medewerkers, collega’s en relaties blij mee kunnen maken.

Kerstpakket en de fiscale regeling: een goede combi!

Het verrassen van je medewerkers, collega’s en/of relaties blijft een leuk en feestelijk moment. Naast het uitzoeken van een passend geschenk, moet een werkgever ook rekening houden met de kosten en wettelijke regels.

YoBedankt: voor ieder een passend geschenk!

YoBedankt biedt het grootste assortiment kerstgeschenken uit jouw eigen regio. Het voordeel van dit concept is dat de medewerkers of ontvangers zelf een passend kerstgeschenk kiezen. Deze kerstgeschenken worden aangeboden door lokale ondernemers.

Vakantie in eigen land!

Volgens de ANWB zijn er tal dingen te doen in Nederland tijdens de zomerperiode: overnachten tussen de wilde dieren in de Beekse Bergen, ontspannen in de Achterhoek, overheerlijke mosselen proeven in Zeeland, noem maar op.