kerstpakketten yokado relatiegeschenken

Over YoKado

Wij zijn een hardwerkend en familiaal team dat de klanten graag met een gepast cadeau naar huis stuurt. Onze focus ligt natuurlijk bij de kerst. Iedere tevreden klant hebben wij hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om de kerstbeleving tot in de uitlevering tot een groot succes te maken. Onze service graat ligt hoog, wij gaan voor de 10.

Hoe is YoKado onstaan?

In 2006 namen we het bedrijf Retax over van Harmen Westra. Vijf jaar lang hebben we deze naam gehouden. In 2008 namen we Yokado over van Luitzen Overwijk. In 2011 zijn we overgestapt op de naam Yokado. YoKado staat voor het Friese ´Jo´ wat uw betekent, ´uw cadeau´ en daarnaast klinkt het natuurlijk goed. Sindsdien is Yokado enorm gegroeid in omvang en blijft groeien in de toekomst.

Wat zijn de sterkste punten binnen Yokado?

We beschikken over een luxe ingerichte showroom waarin wij dagelijks voor u klaar staan. Daarnaast houden we van snel schakelen, zowel met onze klant als onze collega’s en leveranciers. We beschikken op persoonlijk vlak over klantgerichte persoonlijkheden en een flinke dosis creativiteit waardoor we een hoge servicegraad en klanttevredenheid garanderen. Korte lijnen en flexibiliteit, dat maakt ons sterk.

Flexibel? Waar blijkt dat uit dan?

We zijn in verhouding een klein bedrijf waardoor we alles in eigen beheer hebben. We hebben eigen logistiek, machines en materialen. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien met producten en diensten op maat. Daar onderscheiden wij ons in.

Wij weten als geen ander hoeveel druk er in de laatste 2 maanden van het jaar op onze inpaklocatie ligt. Met een groot en flexibel team pakken wij uw pakketten in tot in de avonduren en in de weekenden.

We zien u graag terug in onze showroom!

Met vriendelijke groet,

Team Yokado

Louke

Eigenaar

 

Aline

Commercieel medewerker

 

Marcha

Commercieel medewerker

 

Petra

DTP’er

 

Contactgegevens:

M: info@yokado.nl
T: 0513-650012

kerstpakketten yokado relatiegeschenken
kerstpakketten yokado relatiegeschenken
kerstpakketten yokado relatiegeschenken
kerstpakketten yokado relatiegeschenken