Winkelmand

Nieuwste MVO kerstpakketten

"Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf, al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten"

Het Yokado team

Uitgelichte MVO kerstpakketten

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Een duurzaam en biologisch kerstpakket

MVO – kerstpakketten vallen onder het begrip duurzaam, en duurzaamheid is een ruim begrip.

Duurzaamheid is een ontwikkeling die tegemoet komt aan de levensbehoeften van de huidige generatie zonder daarmee de toekomstige generatie te kort te doen.

MVO kerstpakket - groen op reis

Ons nieuwste MVO kerstpakket - biologisch samengesteld. (Groen op reis)

Dit MVO kerstpakket bevat ook diverse biologische, vegan of vegetarische foodproducten uit de themalijn ‘Bee Friendly’. Dit thema wordt ondersteund door de stichting The Pollinators, zij streven naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders.

Welkom bij Yokado.nlVanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf, al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten."

Met meer dan 5.000 items in onze showroom stellen wij de meest leuke, verrassende, duurzame en originele kerstpakketten samen voor jou! Dankzij onze creativiteit, betrokken houding, gastvrijheid en expertise ontzorgen wij jou volledig!

Yokado team

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket, ook wel mvo kerstpakket genoemd!

Een maatschappelijk verantwoord kerstpakket bevat maatschappelijk verantwoorde producten, dit zijn producten die vallen onder maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een MVO-kerstpakket, Maatschappelijk Verantwoord Kerstpakket, waar veel aandacht aan wordt besteed! Door te kiezen voor een MVO kerstpakket, weet jij wat je je dierbaren geeft. Door middel van een MVO kerstpakket vergroot je de loyaliteit en behoud je de naamsbekendheid door een echt, duurzaam kerstpakket te geven.

Het is langzaam aan steeds duidelijker geworden dat duurzaamheid deel is gaan uitmaken van onze samenleving. We kunnen deze topics niet over het hoofd zien, en de planeet de aandacht bieden die het nodig heeft.

Laat jouw kerstmis stralen door middel van kerstpakketten met een MVO-tintje. Met onze MVO kerstpakketten kun jij laten zien dat je je inzet voor duurzaam handelen en consumeren.

Uitgelicht


Ons nieuwste MVO kerstpakket - biologisch samengesteld. (Groen op reis)

De naam van het kerstpakket zegt eigenlijk al genoeg. Dit MVO kerstpakket bevat een Trolley die jij nooit zult missen op de bagageband! Met het bijzonder chique design en die vierkante vlakker is dit een ware Eye catcher.

Dit MVO kerstpakket bevat ook diverse biologische, vegan of vegetarische foodproducten uit de themalijn ‘Bee Friendly’. Dit thema wordt ondersteund door de stichting The Pollinators, zij streven naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders.

Het klinkt misschien niet groots, maar niet te vergeten dat bijen en vlinders één van de belangrijkste facetten zijn in de natuur. Ze zorgen voor de bestuiving van meidoorn, sleedoorn, meidoorn en ook nog andere struiken en bomen met vruchten. Zonder vruchten ontstaan er geen zaden en zonder zaden komen er geen nieuwe planten.

Lees er hier meer over

MVO - kerstpakket
Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Een duurzaam en biologisch kerstpakket

MVO – kerstpakketten vallen onder het begrip duurzaam, en duurzaamheid is een ruim begrip.

Duurzaamheid is een ontwikkeling die tegemoet komt aan de levensbehoeften van de huidige generatie zonder daarmee de toekomstige generatie te kort te doen.

Met dit kerstpakket ben je duurzaam bezig en denk je om het milieu en dierenwelzijn. Dit maatschappelijk verantwoord kerstpakket is volledig biologisch samengesteld.

Benieuwd naar alle specificaties van dit kerstpakket?

Wat onze klanten zeggen

Bekijk onze showroomZelf een MVO kerstpakket samenstellen

Met een zelf samengesteld MVO kerstpakket verras je altijd. In onze showroom Sneek bieden wij de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren.

Op diverse non-food items kunnen we jouw bedrijfslogo, kerstwens of boodschap toevoegen. Lijkt dit jou iets? Schroom niet en neem contact met ons op.


Een milieuvriendelijk kerstpakket is duurzaam en origineel

Een milieuvriendelijk kerstpakket wordt door ons origineel, duurzaam en praktisch samengesteld. Dat wil zeggen dat er tijdens het samenstellen van een milieuvriendelijk kerstpakket rekening is gehouden met al deze facetten.

Duurzaamheid ontkom je bij een milieuvriendelijk kerstpakket niet aan, het is immers de bedoeling de natuur te helpen. Met origineel wordt bedoeld dat we de klant ook wel echt een unieke kerst willen bieden met ook vermakelijke, leuke en vooral lekkere dingen in het kerstpakket. Onze experts leggen je hier graag alles over uit, neem gerust contact op.MVO-kerstpakketten zijn eerlijke kerstpakketten

Men zoekt vaak naar eerlijke kerstpakketten, maar wat zijn eerlijke kerstpakketten? Het komt er op neer dat MVO kerstpakketten, eerlijke en duurzame kerstpakketten zijn.

Eerlijke kerstpakketten zijn de mooiste kerstpakketten, deze kerstpakketten laten namelijk de waarden van eerlijke handel en duurzaamheid zien. Met een eerlijke en MVO kerstpakket denk je om het milieu. Klein voorbeeld:

Elk jaar wordt er rond de 12 miljoen ton inpakpapier weggegooid, dat is super veel afval en ontzettende zonde. Met een MVO kerstpakket verminder je het gebruikte papier materiaal met maar liefst 75%, zo bescherm je op een geheel eenvoudige manier het milieu. Wij van Yokado zijn ons uitermate veel gaan focussen op duurzaamheid en eerlijkheid.

Ze bevatten sommige kerstpakketten van ons een Up cycle flyer, waarmee verschillende verpakkingen van producten kunnen worden gerecycled. Zo hoeven de verpakkingen niet in de prullenbak te belanden.

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden betreft MVO kerstpakketten? Neem gerust contact met ons op!

Duurzaam kerstpakket MVO

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de Nederlanders, 58%, vindt dat het bedrijfsleven te weinig inhaakt op het inspelen op het thema duurzaamheid.

Daarom is het belangrijk dat steeds meer bedrijven zich bewust worden van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een stap in de goede richting doe je door middel van het geven van een duurzaam kerstpakket MVO.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor jou belangrijk, voor ons ook. Een goede manier om het jaar af te sluiten en relaties en medewerkers te bedanken is doormiddel van een mvo kerstpakket.

We bieden waar we kunnen zoveel mogelijk biologische of fair trade producten aan. Daarnaast selecteren we pakketten en verpakkingen die zoveel mogelijk duurzaam of klimaatneutraal geproduceerd zijn.

In ons duurzaam kerstpakket mvo gebruiken wij ook bijna geen opvulling, dit omdat we onze mvo kerstpakketten zo specifiek en precies afstellen op de doos. De dozen die we gebruiken zijn geschikt te her gebruiken, verspil minder.