Zomerpakket - Let's Bike

Pakketnummer : ZP-001-pk21 | Bevat 6 artikelen
Uitverkocht

€ 40,00 excl. btw

€ 47,41 incl. btw

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.1x - Fietsgids 'Let's Bike'

1x - All Weather Backpack, leger groen

1x - Norländer fiets-/telefoonhouder, universeel

1x - Healthy People - Blauwe bes / Framboos

1x - Hero B'tween Kokos, pak 150 gram

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Voor een avontuurlijke, actieve vakantie hoef je niet naar verre oorden. Ook dichtbij kun je prachtige ontdekkingstochten maken. Nederland is een ideaal land voor een fietsvakantie. Van een week of meer, maar ook een weekendje er tussenuit, even lekker uitwaaien.

Beter voorbereid zijn op een fietstocht kan bijna niet, want met dit zomerpakket ben je klaar voor een prachtige fietstocht. Navigeer veilig op de fiets naar de plaats van bestemming met de Universele telefoonhouder voor op de fiets. De houder is gemaakt van siliconen en geschikt is voor alle gangbare telefoons. Zeer gemakkelijk te bevestigen aan het stuur.

In dit pakket zit een moderne, stevige en praktische rugzak met handige rolsluiting. Het waterafstotende materiaal, de grove ritssluiting en de metalen gesp zorgen voor een stoere uitstraling. Door de grote opening vind je gemakkelijk boeken, (sport) kleding of andere attributen. Laptop of tablet berg je veilig op in de gepolsterde sleeve, met handig extra ritsvak. De reflecterende VASAD-print maakt je ook ‘s avonds extra zichtbaar. 

Daarnaast vind je een bijzondere fietsgids in dit pakket. In deze gids zitten diverse fietstips voorzien van QR-codes, tips voor een tussentijdse picknick en hoe je optimaal de natuur om je heen kan beleven. Hierdoor wordt jouw fietstrip nóg specialer! 

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

Productinformatie
Unieke product code (UPC)ZP-001-pk21
ProducttypeZomerpakketten
Prijs (excl. BTW)€ 40,00
Prijs (incl. BTW)€ 47,41
BTW€ 7,41
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Aantal artikelen 6
Kleur Groen
Minimaal bestelaantal 15
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

None
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen