Winkelmand

Lekker bakje thee! ☕


In dit pakket zitten diverse prachtige producten vanuit de thema lijn ‘Art of Nature’. Een lijn die op en top botanisch en geïnspireerd is op de historische tekeningen van de Duitse zoöloog en illustrator Ernst Haeckel. De liefde voor natuur spat er van af! Deze verpakkingen zijn zo mooi, dat het bijna zonde is om ze bij het afval te doen. Je hoeft het milieu er ook niet mee te belasten, want met behulp van inspirerende upcycle tips kun je de verpakkingen eenvoudig een tweede leven geven als passe-partout, windlicht of servetring. ♻

Met in dit pakket onder andere een prachtige mok voor zowel koude als hete dranken. De mok is gemaakt van keramiek en is afgewerkt met een harde, gekleurde glazuurlaag. De mok is herkenbaar aan het unieke design. Per item kan een subtiel (kleur)verschil zichtbaar zijn. 


€ 25,00

€ 28,60 Inclusief btw


SENZA - Keramische mok, beige, 2 stuks 

Schulp Appelsap, 750 ml

Art of Nature - Zwarte thee, 10 zakjes

Art of Nature - Bosbessen muffins, 4 stuks, 200 gr

Art of Nature - Kaaskoekjes, 60 gr

Art of Nature - Toast, 100 gr

Art of Nature - Chocoladereep Crunchy, 80 gr

Art of Nature - Chips Zeezout, 90 gr

Art of Nature - Kaaspuntjes, 125 gr

Art of Nature - Mini pretzels, 80 gr

Bij dit pakket komt een prachtig opgemaakte flyer waar diverse Upcycle-tips worden genoemd. Hiermee wordt een ‘oud’ product op een creatieve manier omgezet in een ‘nieuw’ product. Zo wordt de levensduur van het beginproduct verlengd en wordt het milieu minder belast.

Dit geheel pakken we voor je in, in een feestelijke en bijpassende Kerstdoos!

Unieke productcode (UPC)81
Prijs (excl. btw)€ 25,00
BTW€ 3,60
Prijs (incl. btw)€ 28,60