Winkelmand

Klein Geluk


Een natuurlijke, rustige winter met veel wit: daar hopen sommigen op! Deze serene winter lijn met wittinten zijn een trend en combineren goed met natuurlijke materialen zoals het groen en licht hout. Een winters tafereel buiten en een mooi gedocoreerd hoekje in de woonkamer maak je samen met de meegeleverde (opberg-)poef. Rust en sereen, dat is de uitstraling van dit pakket.

De stoere opberg/decoratie poef is een ware topper en valt snel op door het corduroy design. Naast het feit dat deze driepotige poef het interieur stijlvol kan aankleden, is het ook multifunctioneel. Onder de deksel bevindt zich een praktische opbergruimte.

En niets is fijner dan een subtiele geurkaars in huis. De SENZA geurkaarsen zijn per 2 verpakt en geven een warme winterse geur af die ruiken naar Honing en Orchidee. De kaarsen zijn voorzien van een plastic deksel en branden ca: 15-20 uur.

Ook zitten er in dit pakket twee prachtige mokken voor zowel koude als hete dranken. De mok is gemaakt van keramiek en is afgewerkt met een harde, gekleurde glazuurlaag. De mok is herkenbaar aan het unieke design. Per item kan een subtiel (kleur)verschil zichtbaar zijn.


玲55,00

玲64,79 Inclusief btw


SENZA - Ribbel (opberg-)/decoratiepoef in het donkergroen

SENZA - Geurkaasen zwart/wit, set van 2

SENZA - Keramische mok, taupe

SENZA - Keramische mok, beige

Serene - Selectie van diverse smaken thee, 3 x 5 x 2 gr

Serene - Surprise calendar, 75 gr

Serene - 3D Christmas cookies, 130 gr

Serene - Ribbelchips paprika, 90 gr

Serene - Kaasdip & -saus, 125 gr

Serene - Popcorn gezouten, 100 gr

Serene - Toast naturel, 90 gr

Marshmallows twister, 90 gr

Dit geheel pakken we voor je in, in een feestelijke en bijpassende Kerstdoos!

Unieke productcode (UPC)106
Prijs (excl. btw)玲55,00
BTW玲9,79
Prijs (incl. btw)玲64,79