kerstpakketten

Kerstpakketten bestel je eenvoudig op Yokado.nl. Zoals in alle jaren is Yokado ook in 2020 de meest flexibele leverancier van kerstpakketten in Friesland. Yokado levert de kerstpakketten door heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring in kerstpakketten bieden wij een aantrekkelijk, ruim en aansprekende range aan keuzes. Kies een van de pakketten die we voor u hebben samengesteld. Zoals u van ons gewend bent hebben we een uitgebreide keuze uit diverse kerstpakketten. Wilt u ze allemaal bekijken, klik dan HIER. Deze pakketten hebben we allemaal een naam gegeven die direct tot de verbeelding spreekt zodat u een pakket kan schenken wat ook echt bij de ontvanger past. Een persoonlijke touch met de kerst!

Kerstpakketten in kleine oplages of grote aantallen

Yokado.nl levert kerstpakketten op maat, niet alleen qua inhoud, maar juist ook qua aantallen. Hiermee bedienen we iedereen in iedere range. Indien u opteert voor grote aantallen bieden wij u nog meer fleibiliteit. U stelt u eigen kerstpakket volledig zelf samen. Bel ons voor de mogelijkheden op +31 (0) 513 650 012 of stuur een mail naar info@yokado.nl om een kerstpakket samen te stellen. In onze schitterende showroom in Sneek bent u van harte welkom om de kerstpakketten sfeer in te ademenen, onze medewerkers stellen samen met u uw eigen droom kerstpakket samen. Ter plekke kunnen wij de door u gekozen producten in uw eigen kerstpakket fotograferen zodat u precies weet hoe uw eigen samengestelde kerstpakket er uit gaat zien. Kortom, als u uw medewerkers of relaties in 2020 nog echt een keer in het zonnetje wilt zetten, dan bent u voor uw kerstpakket bij Yokado.nl aan het juiste adres. Eenvoudig online geregeld of persoonlijk geregeld bij ons in de showroom!

Klik HIER om contact met ons op te nemen.

Uw kerstpakket kunnen wij op de door u gewenste plek in Nederland leveren tot en met ..... december.

Suggesties voor kerstpakketten

Soorten kerstpakketten

Ons assortiment biedt voor ieder soort kerstpakket een oplossing:

  • Kerstpakketten met eten en drinken
  • Kerstpakketten met alleen non food
  • Kerstpakketten met alcoholische dranken
  • Kerstpakketten voor de thuiswerker
  • Kerstpakketten voor de kookgek in allerlei landthema's
  • Kerstpakketten die u zelf samen kunt stellen
  • Kerstpakketten met streekproducten
  • Kerstpakketten voor iedere persoonlijke wens

Wilt u liever niet wat met kerst geven? We hebben ook de mooiste samenstellingen voor Oud en Nieuw pakketten of Sinterklaaspakketten!

Bekijk hier alle kerstpakketten