Winkelmand

Kerstpakketten voor mannen

Op deze pagina vind je kerstpakketten voor mannen, of anders gezegd; kerstpakketten heren. Wij laten jou graag onze met passie samengestelde collectie mannen geschenken zien. Wat bieden wij voor de man aan? Denk aan een kerstpakket perfect samengesteld voor een feestavond, met onder andere een karaoke set en een paar lekkere biertjes. Of ons pakket “Mannenavond”, dat speciaal is samengesteld voor een echte mannen avond. Gezellig een avond darten onder het genot van drie heerlijke biertjes en diverse versnaperingen, een kerstpakket man kun je het wel noemen. Bekijk hieronder alle kerstpakketten die wij voor de heren hebben samengesteld.

Mannenavond 🎯
(0)
Een stoere lijn: een combinatie met staal en hout is de inspirat…
Dit product is uitverkocht

Feestavond
(0)
Kerst is de tijd van lekker eten, gezellig met familie, kerstver…
Dit product is uitverkocht

Fri(e)tuurtje 🍟
(0)
De Tristar Mini Crispy Fryer is perfect als je op zoek bent naar…
Dit product is uitverkocht

Voor hem & haar
(0)
Luxe kerstpakket met een super zachte en warme badjas. Ideaal na…
Dit product is uitverkochtEen origineel kerstpakket voor mannen

Tegenwoordig wordt er steeds minder onderscheid gemaakt tussen man en vrouw, dit zien we ook steeds vaker terug in de keuze van het kerstpakket dat men kiest. Maar omdat niet iedereen zo denkt hebben wij unieke mannen kerstpakketten en unieke vrouwen kerstpakketten. Wij houden er rekening mee dat bijvoorbeeld een verzorgingsproduct voor de man verschilt met die van de vrouw. Op onze website vind je dus een categorie mannen kerstgeschenken en een categorie vrouwen kerstgeschenken.

Kerstpakket voor mannen

Een kerstpakket met bier

Het klinkt heel cliché, een kerstpakket met bier voor de mannen, maar het werk toch echt! Een must voor elke bier liefhebber. Een ijskoud biertje, neem het mee naar het strand, naar het bos, naar een picknick of gewoon lekker thuis met een hapje erbij. Wij bieden ook bier pakketten aan met een koelbox erbij, zo heb je hem altijd ijskoud.

Deze klanten gingen je reeds voor..Kerstpakketten voor mannen kopen? Waar moet ik rekening mee houden?

Je wilt natuurlijk elke man die je in dienst hebt blij maken met een op maat gemaakt kerstpakket. Let daarom goed op de keuzes die je maakt. Geef geen scheer set weg aan iemand die een baard heeft. Met zekerheid zeggen wat bij jouw personeel past is een lastige opgave, maar wij kunnen je wel de trends van dit moment meegeven om je de goede kant op te sturen. Uit ervaring weten we dat drank- en/of bierpakketten altijd goed werken, daarnaast is een BBQ-pakket ook altijd een veilige optie. Wil je sparren met ons over kerstpakketten voor mannen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Leuke kerstpakketten voor mannen die wij hebben samengesteld

Het kan een lastige opgave zijn om kerstpakketten voor mannen tussen alle pakketten uit te filteren, daarom hebben wij een top 5 mannen pakketten voor jou samengesteld. Houdt goed rekening met de achtergrond van je collega’s bij het maken van je keuze, zolang je dat doet zijn wij er zeker van dat je bij ons zult slagen met een passend kerstpakket. Bekijk hieronder onze top 5.

Laat ons je helpen