Jouw kerstpakketten leverancier uit Sneek


Grote kans dat je ons ergens van kent

Is jouw bedrijf gevestigd in Sneek of omgeving? Dan is de kans groot dat je ons al kent.

Vanuit Sneek verzorgen wij als familiebedrijf al ruim 18 jaar de nieuwste kerstpakketten voor vele bedrijven, instellingen en stichtingen. Met trots mogen we ons de grootste kerstpakkettenleverancier van het Noorden noemen.

Voor jouw gemak hebben we onze nieuwste collectie kerstpakketten alvast op een rijtje gezet.

Zit het ideale kerstpakket er niet tussen?

Geen probleem. Je kunt zelf een kerstpakket samenstellen in onze showroom of een samengesteld pakket naar wens wijzigen en personaliseren.

Onze betrokkenheid bij de Friese Gemeenschap

Misschien heb je ons al eens gezien bij Omrop Fryslân, waar we regelmatig op televisie verschijnen en op hun website vermeld worden. We zijn ook meerdere keren in de krant en op Grootsneek te vinden geweest, wat onze zichtbaarheid in de regio vergroot.

Onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap blijkt ook uit onze sponsoring van de Vliegende Bal in Sneek, een prominente tennisclub. Daarnaast zijn we vaak te horen op Joyradio, een zender die vooral in Friesland populair is.

Deze diverse kanalen helpen ons om in contact te blijven met de regio en onze passie voor kerstpakketten te delen. Door onze aanwezigheid en activiteiten willen we laten zien dat we meer zijn dan alleen een leverancier van kerstpakketten; we zijn een betrokken en actief onderdeel van de Friese gemeenschap.

Wil jij je medewerkers zelf laten kiezen?

Met YoBedankt hoef je zelf geen kerstpakket samen te stellen voor jouw medewerkers, want dit doen zij zelf in een gepersonaliseerde online kerstshop! Jouw medewerkers kiezen uit diverse geschenken, aangeboden door meer dan 80 lokale winkeliers door heel Friesland. Met zo veel geschenken is er letterlijk voor ieder wat wils!

Met ons Eigen Keuze Concept 'YoBedankt' steun je de lokale economie, maak je alle medewerkers blij en bespaar je tijd als bedrijf.