• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

None

Kerstpakketten leveranciers Friesland

Veel bedrijven uit Friesland zijn tijdens de kerstperiode op zoek naar de beste kerstpakketten leveranciers van Friesland. Wij van Yokado mogen met trots zeggen dat wij één van de grootste kerstpakketten leveranciers zijn uit Friesland, en misschien ook wel Nederland!

BEKIJK AANBOD

Welkom op Yokado.nl

Leverancier van een uitgebreid assortiment kerstpakketten

Yokado is één van de grootste aanbieders van kerstpakketten, relatiegeschenken en zomerpakketten. Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado is een hardwerkend en familiaal bedrijf. Met meer dan 5000 items in onze showroom stellen wij de meest leuke, verrassende en originele duurzame kerstpakketten voor jou samen. Onze Missie: Dankzij onze creativiteit, betrokken houding, gastvrijheid en expertise ontzorgen wij jou volledig.

Tijdlijn.jpg
Duurzaam Kerstpakket
Verschillende categorieën kerstpakketten

Kerstpakketten worden steeds populairder, en daarom wordt het aanbod ook steeds groter. Om ons assortiment overzichtelijk te houden hebben wij onze kerstpakketten ingedeeld in verschillende categorieën. Bekijk hier al onze categorieën kerstpakketten.

Eén van die categorieën willen wij uitlichten. Duurzaam en verantwoord ondernemen wordt een steeds belangrijker aspect in de ondernemerswereld. Wij van Yokado delen graag die trend.

Duurzame kerstpakketten leverancier

Bij het verrassen van mensen verliezen wij duurzaamheid niet uit het oog! Daarom zijn wij ook jouw duurzame kerstpakketten leverancier.

Als je onze kerstpakketten bekijkt, kun je zien dat er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid, bekijk daarvoor onze categorie duurzame kerstpakketten. Echter vinden wij dat duurzaamheid verder gaat dan het geschenk.

Wij maken gebruik van een milieuvriendelijk wagenpark. Reeds hebben wij ons wagenpark op een duurzame manier uitgebreid. Er zijn twee elektrische Volkswagens aan toegevoegd, hierdoor kunnen wij op een verantwoorde en bewuste manier meer werknemers verrassen.

De rest van onze bedrijfswagens rijden op diesel, voorzien van Bluemotion dieselmotoren. Naast ons wagenpark moet ook ons pand eraan geloven. De aankomende jaren wordt ons pand voorzien van zonnepanelen. Zo wekken wij, ook als we niet op kantoor zijn, groente stroom op.

Wil je meer weten over ons en onze duurzame aanpak? Klik dan hier.

Kerstpakket leveranciers Friesland
Kerstpakket leverancier Friesland

Een persoonlijke kaart toevoegen bij elk kerstpakket

Wij bieden de mogelijkheid om elk kerstpakket net iets extra’s te geven, een persoonlijk bedankje. Bij elk kerstpakket kun jij een persoonlijk kaartje toevoegen, dit maakt het voor de ontvanger nog specialer.

Conclusie:

Wij zijn jouw kerstpakketten leverancier uit Friesland! Elke dag werken wij hard om al onze klanten een speciaal gevoel te geven. Want, geen enkel bedrijf is hetzelfde. Twijfel niet en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

None
Marcha Lébèrt
Kan ik je ergens mee helpen?
Bekijk showroom