Welkom bij Yokado.nlKERSTPAKKETTEN HEERENVEEN

Kerstpakketten Heerenveen. Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij als hardwerkend en familiaal bedrijf, al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten. Door heel Nederland geleverd, ook in Heerenveen!

Yokado team

Nu extra voordelig!

Wat onze klanten zeggen

Yokado logo white background

Maatwerk en/of zelf samenstellen dit jaar?

Bij een afname van meer dan 25 stuks heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit doe je samen met onze experts, samen werken we aan het perfecte kerstpakket.

Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op middels onderstaande knop. Vermeld a.u.b. zo concreet mogelijk de wensen met betrekking tot jouw favoriete kerstpakket. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Kerstpakketten online bestellen en laten bezorgen in Heerenveen.

Je kerstpakket online bestellen bij Yokado.nl en het dan laten bezorgen in Heerenveen. Voor ons als Fries bedrijf uit Sneek is Heerenveen om de hoek, zo geregeld dus.

Wist je dat, ons bedrijf eerst gevestigd was aan de Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen. Geruime tijd hebben wij daar met veel plezier onze klanten mogen ontvangen en blij mogen maken met de mooiste kerstpakketten van Nederland.

Bij ons vind je een buitengewoon assortiment kerstpakketten, zomerpakketten en relatiegeschenken. Zo kun je kiezen uit kant-en-klare kerstpakketten of kun je je eigen kerstpakket komen samenstellen in onze showroom. De kerstpakketten zijn altijd goed gevuld, wij doen niet aan half werk. Daarnaast hebben wij kerstpakketten geschikt voor elk budget.

Wij bezorgen door heel Nederland kerstpakketten en relatiegeschenken, ook in Heerenveen.