• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

None

Kerstpakketten vol met lekkere etenswaren

Een klassieker in de kerstdagen, kerstpakketten zoals ze vroeger altijd waren. Bij ons scoor je kerstpakketten vol met lekkere etenswaren

FOOD KERSTPAKKETTEN

Welkom bij Yokado.nlBegin met waarderen en motiveren!


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Team Yokado

Kerstpakket met eten, de klassieker!

Food kerstpakketten zijn tot op heden de bestverkochte pakketten. Wil jij je collega’s, personeel of relaties verrassen met een goed gevuld pakket vol etenswaren? Bekijk dan ons aanbod hieronder.

Kerstpakket - Kerstavond
(0)
✔ Dit pakket bevat 36 food artikelen   ✔ Zo ben je tijdens de…
Uitverkocht

Kerstpakket - Foodclub
(0)
Dit kerstpakket: perfect voor alle foodies en interieurliefhebbe…
Uitverkocht

Onze klanten aan het woord

Op zoek naar maatwerk / of zelf samenstellen?

Bij een afname van meer dan 25 stuks heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit doe je samen met onze experts, samen werken we aan het perfecte kerstpakket.

Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op middels onderstaande knop. Vermeld a.u.b. zo concreet mogelijk de wensen met betrekking tot jouw favoriete kerstpakket. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Kerstpakket met eten

Uitgelicht

Nieuw – Pizza-avond – Food kerstpakket

Een Food kerstpakket geven is leuk, maar nog leuker is je eigen eten maken!

Waan jezelf in Italië en bereid de heerlijkste pizza's! Ook geschikt voor de mindere Chefs onder ons. ;)

In dit kerstpakket vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke pizza, zoals de bodems, tomatensaus, ham, en niet te vergeten: Kaas!

Daarnaast bevat dit food kerstpakket een Pizzasteen, gebruik deze steen in de oven of op een barbecue met deksel. De pizzasteen heeft een diameter van 30 centimeter.

Pizza kerstpakket
Kerstpakket vol met etenswaren

Nieuw – Traditioneel rood – kerstpakket vol met eten

Kerst staat in het teken van traditie!

Met dit kerstpakket vol met eten hoef je het eten niet buiten de deur te gaan zoeken, je hebt al het lekkers in huis voor de kerstdagen.

Deze twee kerstdagen kun jij even ontsnappen aan de werkelijkheid en genieten van je kerstpakket vol met eten. We begonnen de maand met Sinterklaas en sluiten het jaar feestelijk af met veel vuurwerk, champagne en niet te vergeten eten!


Heb je vragen over een pakket?

None
Aline de Haan - Elgersma
Ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?
None
0513 650 012
De beller is sneller.
None
info@yokado.nl
Mail gerust.
Showroom afspraak maken

Food kerspakketten oftewel een kerstpakket voorzien van lekker eten!

Food kerstpakketten oftewel een kerstpakket met eten zijn de bekendste en meest gebruikte kerstpakketten, en dat is niet zomaar.

Tijdens de kerstdagen zoeken veel mensen elkaar op om samen lekker te gaan eten, lekker eten hoort hier natuurlijk bij. Het mooie van onze food kerstpakketten is het feit dat er veel variatie in zit.

Zo kan jij kiezen voor een traditioneel rood kerstpakket, dit kerstpakket is volledig in de kleur rood en het bevat allemaal lekkere versnaperingen. Of een kerstpakket met eten in de kleur goud of zwart.

Of wil je liever een kerstpakket waarbij je zelf het eten nog moet bereiden? Ga dan voor ons typisch Hollands kerstpakket, dit pakket bevat alle benodigdheden om de lekkerste pannenkoeken te maken. Ja, je hoort het goed, “alles”, zelfs een pannenkoekenpan.

Daarnaast hebben we nog verschillende pizza kerstpakketten. Doormiddel van deze pakketten maak jij in een handomdraai de lekkerste pizza’s! En dit hoef je niet alleen te doen, deze kerstpakketten zijn er ook voor 4/6 personen. Kruip uit de oude gewoontes en voorzie iedereen deze kerst van de lekkerste pizza’s.

Een kerstpakket met eten brengt voordelen met zich mee

Een kerstpakket met eten maakt niet alleen jezelf gelukkig maar, ook de omgeving!

Het mooie van een food kerstpakket is het feit dat je dit kerstpakket kan delen met vrienden, kennissen, collega’s en vrienden. Zo kun je samen genieten van al het moois dat food kerstpakketten te bieden hebben.

Een kerstpakket met eten zelfsamenstellen is ook een mogelijkheid, dit is erg populair onder veel bedrijven. Zo kun jij je medewerkers net even wat extra verrassen! Bij een minimale afname van 25 stuks wordt dit proces mogelijk gemaakt.

Wij bieden deze mogelijkheid omdat wij willen dat jij jouw medewerkers een indrukwekkend cadeau kunt geven. Ook is het mogelijk om bij een minimale afname van 25 stuks producten om te wisselen. Bijvoorbeeld een koekenpan uit een ander pakket in je eigen food kerstpakket. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Een foodkerstpakket is goed gevuld genieten!

Een foodkerstpakket zorgt ervoor dat jouw medewerkers deze kerst optimaal kunnen genieten!

Een kerstpakket met eten waarbij het water je door de mond loopt, dat is wat je van Yokado mag verwachten. Wij leveren al ruim 15 jaar diverse kerstpakketten van topkwaliteit! De grootste en meest bekende kerstpakketten leverancier uit Friesland word je niet zomaar.

Deze titel hebben we mede te denken aan onze lekkere kerstpakketten met eten, oftewel foodkerstpakketten. Een bekend kerstpakket onder onze vaste klanten, want wie wil nou niet genieten tijdens de kerst van een goed gevuld kerstpakket!

Unieke foodkerstpakketten, daar staan we om bekend

Bij ons vind je vooral unieke foodkerstpakketten. Wat verstaan wij onder uniek?

Een kerstpakket wat voorzien is van eten, maar ook van benodigdheden waardoor je het lekkerste eten zelf kunt bereiden. Denk aan een pizza pakket met een pizza oven, een pannenkoeken pakket met een pannenkoeken pan en de ingrediënten. Een kerstpakket met een slow cooker, een kerstpakket met een pizza steen. Dit zijn enkele voorbeelden van waarom onze foodkerstpakketten ook meteen unieke kerstpakketten zijn. En elk foodkerstpakket is natuurlijk voorzien van lekker eten!

Foodpakketten vol met A-merken

Wij van Yokado zijn blij dat we ook elk jaar weer foodpakketten kunnen aanbieden die vol lekkere A-merken zitten. A-merken zijn artikelen met een grote naamsbekendheid en een goede kwaliteitsverhouding.

Bij A-merken zou je kunnen denken aan foodpakketten volledig gevuld met voedsel van de bekende supermarkt, bij ons is dat Poeisz.

Staan onze food kerstpakketten met A-merken niet meer in het assortiment? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.


Biologische food kerstpakketten

Tegenwoordig ook populair zijn onze biologische food kerstpakketten. Ben je als bedrijf bewust bezig met milieu, dierenwelzijn en duurzaamheid dan zijn deze biologische food kerstpakketten misschien iets voor jou.

Filter op onze website naar Biologische kerstpakketten, daar verschijnen onze biologische food kerstpakketten dan ook tussen. Of bekijk het assortiment food kerstpakketten, daar staan ze ook tussen.