Persoonlijke aandacht

Creatief

High service

Flexibel

Kerstmarkt

Kerstmarkt bij Hotel Tjaarda

Ook dit jaar organiseert Yokado in samenwerking met Hotel Tjaarda een sfeervol Kerstmarkt-arrangement. Ervaar het ultieme kerstgevoel met een luxe kerstdiner of –buffet, een lunch of ontbijt in combinatie met een bezoek aan onze feestelijke kerstmarkt. Tijdens de Kerstmarkt kunnen uw werknemers hun eigen eindejaars-/kerstgeschenk uitzoeken. De geschenken variëren van elektrische apparatuur, boeken, tassen, woonaccessoires en meer. Zo gaan uw medewerkers altijd tevreden naar huis met een eigen gekozen (kerst)geschenk!

Kerstmarkt op locatie met de kersttruck

Liever een kerstmarkt bij u op locatie? Dat kan! Wij komen graag naar u toe met onze kersttruck. De kerstmarkt op wielen. In de kersttruck proeft u de optimale kerstsfeer, waarbij de werknemers zelf een kerstgeschenk kunnen uitkiezen. In de truck vinden ze geschenken variërend van elektrische apparatuur, (kook)boeken, tassen, woonaccessoires en meer. Voor ieder wat wils!

Voor meer informatie over de kersttruck: neem contact met ons op via info@yokado.nl of 0513-650 012.

Direct naar één van onze shops!

kerstpakketten yokado relatiegeschenken

Yokado shop

In onze Yokado shop treft u de meest uiteenlopende originele kerst- en eindejaarsgeschenken. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop
kerstpakketten yokado relatiegeschenken

YoPromo shop

In onze YoPromo shop treft u de meest uiteenlopende algemene bedrukte relatiegeschenken. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop
kerstpakketten yokado relatiegeschenken

YoWorkwear shop

In onze Yokado shop treft u onze breed assortiment in bedrukte (bedrijfs)kleding. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop

Gepersonaliseerde geschenken?

Uw bedrijfsnaam, logo of persoonlijke boodschap op uw geschenken? Geen enkel probleem. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen graag met het personaliseren van uw geschenken. Van zeefdruk tot borduring, van etenswaren tot werkkleding; bij YoKado is alles mogelijk! Vul het formulier hiernaast in en we bellen u snel terug voor kosteloos advies.


Wij bezorgen aan huis!

Uiteraard bezorgen wij uw bestellingen ook bij uw bedrijf.
Voor persoonlijk advies over verzending en prijzen kunt u contact met ons opnemen via info@yokado.nl of even bellen met +31 (0) 513 – 650 012.

kerstpakketten yokado relatiegeschenken

Wij creëren beleving bij uw kerst- en relatiegeschenken!

Wij van YoKado creëren originele geschenken. Daarnaast streven wij naar maximale service en alle aandacht die u als klant van YoKado verdient. Het kopje koffie, de ongedwongen sfeer en dat stapje extra van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee. Dat is wat ons onderscheidt.

Kom langs in onze prachtige showroom!

Beleef onze gastvrijheid in onze prachtige showroom te Sneek. Om zeker te zijn van onze onverdeelde aandacht maakt u een afspraak door te bellen met +31 (0) 513 650 012. We kijken uit naar uw bezoek!