Kerstgeschenken 2024

De nieuwste kerstgeschenken

Kerstgeschenken 2024 | Yokado.nlIs het dit jaar jouw taak om het kerstgeschenk uit te kiezen? Dan sta je voor een prachtige maar vaak ook lastige taak. Hoe bezorg jij je collega's, personeel of zakelijke relaties een magische kerst met een onvergetelijk kerstgeschenk.

Door de enorme hoeveelheid keuze online kan het lastig zijn de knoop door te hakken. Wij van Yokado bieden kerstgeschenken aan die je nergens anders vindt, dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar.

Wil jij liever zelf een uniek kerstgeschenk samenstellen? Plan dan je showroom bezoek in en laat ons je helpen met het creëren van een uniek en vooral magisch kerstgeschenk.

Bekijk kerstgeschenken

Bekijk en bestel hier de meest verrassende kerstpakketten 2023

Bekijk hier!

Laat jouw medewerkers zelf hét ideale kerstpakket samenstellen!

Lees hier meer over het concept

Verras jouw medewerkers ook eens tijdens Pasen, Sinterklaas, de Dag van de Zorg of de Zomer!

Bekijk hier de leukste geschenken!

Vind hier inspiratie voor de leukste geefmomenten!

Doe hier inspiratie op!

Bedrijven die je al voor gingen

Middel 15
Middel 1
Middel 11
Middel 5
Middel 14
Middel 10
Middel 9
Middel 8

Bedrijven die je al voor gingen

Middel 15
Middel 1
Middel 11
Middel 5
Middel 14
Middel 10
Middel 9
Middel 8

Top 10 kerstgeschenken


Het perfecte kerstgeschenk vinden kan heel lastig zijn, vaak begint het bij een thema. Vanuit daar kun je verder bouwen.

Om het je wat gemakkelijker te maken hebben wij onze top 10 kerstgeschenken over de afgelopen 10 jaar op een rijtje gezet. Hier kan jij wellicht inspiratie uithalen.

Mocht er iets tussen zitten wat je aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Top 10 kerstgeschenken

Waarom kies jij voor Yokado?

Team.original.format-webp

Creatief, betrokken team

Showroom.original.format-webp

Inspirerende showroom

Ontzorgen.original.format-webp

Volledige ontzorging

Bereikbaar.original.format-webp

Altijd bereikbaar

Duurzaam.original.format-webp

Aandacht voor duurzaamheid

Zo maak je het echt uniek!


Personaliseer je kerstgeschenk!


Maak dit kerstseizoen je geschenken extra bijzonder door ze te personaliseren. Of het nu gaat om het graveren van namen, het toevoegen van een speciale boodschap of het kiezen van unieke ontwerpen, personalisatie voegt een persoonlijk tintje toe aan je cadeaus.

Bij Yokado begrijpen we de kunst van personalisatie en bieden we de ideale service om je kerstgeschenken echt uniek te maken.

Meer informatie

Wat bedrijven zeggen over ons

Jan_Eringa.original.format-webp
Omrop_Fryslan.original.format-webp (2)
GPI.original.format-webp

Wat bedrijven zeggen over ons

Jan_Eringa.original.format-webp
Omrop_Fryslan.original.format-webp (2)
GPI.original.format-webp

Veelgestelde vragen

1. Hoe bestel ik een kerstgeschenk?

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit de kerstgeschenken op onze webshop, is het zeer eenvoudig om de gewenste kerstgeschenken te bestellen. Kies het gewenste aantal en klik vervolgens op "Winkelmandje". Daarna verschijnt er een pop-up op het scherm met de opties "Mandje bekijken" of "Nu afrekenen". Selecteer "Mandje bekijken" om eventuele wijzigingen aan te brengen, of klik op "Nu afrekenen" om door te gaan naar het afrekenproces.

Op de afrekenpagina kun je je gegevens invullen, een bezorgdatum en -tijd kiezen, en ook is het mogelijk om het kerstgeschenk op te halen in ons magazijn. Kies je betaalmethode en klik op "Plaats bestelling". Voeg indien nodig een opmerking met bijzonderheden toe.

Na het afronden van de bestelling ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging van je bestelling, evenals verdere instructies met betrekking tot het ophalen of bezorgen van je kerstgeschenken.

2. Kan ik mijn kerstgeschenk ook telefonisch bestellen?

Ja, het is eveneens mogelijk om een bestelling telefonisch aan ons door te geven. Tijdens werkdagen zijn wij beschikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0513 – 650 012. Onze medewerkers assisteren je met genoegen bij het noteren en verwerken van je bestelling.

3. Kan ik een kerstgeschenk bestellen via de mail?

Je hebt de mogelijkheid om je voorkeuren kenbaar te maken via e-mail; onze medewerkers zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Stuur je bericht naar info@yokado.nl.

4. Wat is de uiterste besteldatum?

De laatste datum om kerstgeschenken te bestellen is 21 december. Voor andere productcategorieën is het aan te raden om met ons in contact te treden.

5. Wat is de minimale besteleenheid voor kerstgeschenken?

Een minimale bestelhoeveelheid van 15 kerstgeschenken per bestelling is van toepassing. In bepaalde gevallen kan er een uitzondering zijn voor specifieke geschenken; deze informatie wordt vermeld bij het desbetreffende pakket.

6. Ik heb al besteld, maar ik wil nog extra geschenken bestellen. Kan dat?

Zeker, het is mogelijk om extra geschenken bij te bestellen. Je hebt ook altijd de optie om telefonisch contact met ons op te nemen. We zullen dan onderzoeken of het haalbaar is om jouw huidige bestelling aan te passen naar de nieuwe gewenste aantallen.

7. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

De mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in je bestelling hangt af van het tijdsbestek tussen de beoogde leverdatum en het moment van doorgeven van de aanpassingen. Aarzel niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen indien je wijzigingen wilt aanbrengen aan je kerstgeschenken bestelling.

8. Kan ik mijn kerstgeschenken annuleren?

Dat is helaas niet mogelijk.

9. Kan ik ook een vrijblijvende offerte aanvragen?

Zeker, je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Om een offerte aan te vragen, wordt verwacht dat je ten minste 15 kerstgeschenken wilt afnemen. Maak gebruik van ons offerteformulier (klik hier voor het formulier). Binnen 2 dagen ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte.

10. Kan ik een combinatie van verschillende kerstgeschenken bestellen?

Zeker, het is jouw viering. Je hebt de vrijheid om een keuze te maken uit het volledige assortiment, en je kunt zelf het aantal kerstgeschenken bepalen (rekening houdend met het minimale aantal van 15 geschenken).