Winkelmand


Bekijk hier onze kerstfolder!

Yokado is dé specialist in kerstpakketten en geschenken. Wij verzorgen met veel passie en aandacht de mooiste kerstpakketten, thema-, personeels- en relatiegeschenken. Met een assortiment bestaande uit duizenden producten (food en non-food) selecteren we alleen het allerbeste voor jou!

De opkomst van het Coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op ons allemaal, zowel zakelijk als privé. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen die plaatsvinden omtrent het Coronavirus nauwlettend en nemen wij onze verantwoordelijkheden. Ondanks deze vervelende situatie hopen wij ieder een gezond, feestelijk en plezierig einde van het jaar te kunnen bieden.

Onze showroom

Wil je onze kerstpakketten en relatiegeschenken in het echt bekijken? Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze nieuwe showroom in Sneek. Hier hebben we een zeer ruim aanbod in relatiegeschenken en kerstpakketten uitgestald. Wanneer je langskomt adviseren we je graag een geschenk dat bij je past. Dit kan al vanaf 25 stuks.

Het bezoek aan de showroom verloopt volledig volgens de richtlijnen van het RIVM: wij zorgen ervoor dat er tijdens uw afspraak geen andere klanten in de showroom aanwezig zijn en dat er voldoende afstand bewaard kan worden tot elkaar.

Bezoek je liever niet onze showroom? Dan kun je ofwel de keuze maken voor een virtuele rondleiding met één van onze medewerkers, of maken wij graag een digitaal voorstel op maat.

Daarnaast vind je op onze website en in deze folder een ruime keus aan kerstpakketten welke wij alvast voor je hebben samengesteld. Bekijk onze kerstcollectie 2020 op www.yokado.nl. Vanaf 15 stuks kunt je al online een bestelling plaatsen.

Gepersonaliseerde geschenken

Jouw bedrijfsnaam, logo of persoonlijke boodschap op geschenken? Geen enkel probleem. Wij denken graag met je mee! Van zeefdruk tot borduren, van etenswaren tot werkkleding: bij Yokado is alles mogelijk!

MVO

De kerstpakketten worden in samenwerking met een sociale werkplaats vervaardigd. Daarnaast heeft Yokado haar leveranciers geselecteerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle non-food items uit onze kerstgeschenken zijn gemaakt onder eerlijke omstandigheden. In onze visie zijn kerstgeschenken en goede doelen al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meerdere jaren steunt Yokado, via de verkoop van kerstgeschenken, verschillende goede doelen.

Levering

Uiteraard leveren wij de bestellingen bij jouw bedrijf af, in Nederland en/of in het buitenland. Yokado biedt ook de mogelijkheid om de kerstpakketten en geschenken rechtstreeks bij de medewerkers thuis te laten bezorgen. Vanuit ons distributiecentrum, en middels eigen transport, kunnen wij de werknemer aan de eigen voordeur verrassen met een kerstpakket en/of geschenk.

Maak een afspraak

Beleef de gastvrijheid in onze prachtige nieuwe showroom in Sneek! Om zeker te zijn van onverdeelde aandacht maak je een afspraak door te bellen met 0513 650 012.

Klik hier als de folder niet wil laden.

Kerstfolder 2020