Bekijk hier onze kerstfolder!

YoKado is dé specialist in kerstpakketten en -geschenken. Vanuit onze passie & expertise helpen we je graag met het samenstellen van een uniek en verrassend kerstpakket voor jouw medewerkers, collega’s en/of relaties.

Showroom

In onze vernieuwde showroom in Sneek bieden wij een breed assortiment aan, met meer dan 5.000 food en non-food artikelen. Hiermee stellen we de leukste en origineelste pakketten samen! Graag nodigen wij jou ook uit om eens langs te komen in de showroom. Hier nemen we alle tijd voor jou! Vanaf 25 stuks is het al mogelijk zelf een pakket samen te stellen die voldoet aan de verwachtingen van jouw personeel, medewerkers, collega’s en/of relaties.

Gepersonaliseerde geschenken

Alle pakketten kunnen ook voorzien worden van een persoonlijke noot. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel non-food items bedrukken met een logo, een persoonlijk kaartje toevoegen aan een pakket of een eigen label ontwerpen voor een wijn-/of bierfles. Bij Yokado is het allemaal mogelijk!

Levering

Uiteraard bezorgen wij de bestellingen ook bij jouw bedrijf, door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kerstpakketten huis-aan-huis te bezorgen. Vanuit ons eigen distributiecentrum en middels eigen transport kunnen wij jouw medewerkers direct aan de deur verrassen met een kerstpakket en/of geschenk!

Download hier onze Kerstgeschenken folder 2021.

Voorkant kerstfolder.png