Winkelmand

card image

Louke Koopman

Eigenaar, directeur en sfeermaker

Louke Koopman

Als directeur, eigenaar, spin in het web, sfeermaker, alleskunner, houdt Louke zicht bezig met alle facetten binnen Yokado: verkoop tot afhandeling, van promotie tot financiën.

card image

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel medewerker en alleskunner

Aline de Haan - Elgersma

Als commercieel medewerker weet Aline raad met alle facetten binnen YoKado, YoBedankt, YoPromo en YoWorkwear. Naast haar commerciële instelling wordt ze erg gewaardeerd door haar zorgzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke mening.

card image

Marcha Lebert

Commercieel mederwerker: hét creatieve brein

Marcha Lebert

Als hét creatieve brein binnen Yokado is Marcha altijd bezig met het voeren van gesprekken, het maken van foto's en het samenstellen van pakketten naar mens. Met oog voor detail en scherpe inzichten komt ze met de verrassendste pakketten aanzetten..

card image

Ewoud Rijpkema

Allround vormgever en communicatie medewerker

Ewoud Rijpkema

Als iemand die graag alles aan wilt pakken, gaat Ewoud in op de vormgeving, (online-)marketing, communicatie, commerciële afhandeling en internetstrategie.

Over YoKado

Wij zijn een hardwerkend en familiaal team dat de klanten graag met een gepast cadeau naar huis stuurt. Onze focus ligt natuurlijk bij de kerst. Iedere tevreden klant hebben wij hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om de kerstbeleving tot in de uitlevering tot een groot succes te maken. Onze servicegraad ligt hoog, wij gaan voor de 10.

Hoe is YoKado onstaan?

In 2006 namen we het bedrijf Retax over van Harmen Westra. Vijf jaar lang hebben we deze naam gehouden. In 2008 namen we Yokado over van Luitzen Overwijk. In 2011 zijn we overgestapt op de naam Yokado. YoKado staat voor het Friese ´Jo´ wat uw betekent, ´uw cadeau´ en daarnaast klinkt het natuurlijk goed. Sindsdien is Yokado enorm gegroeid in omvang en blijft groeien in de toekomst.

Wat zijn de sterkste punten binnen Yokado?

We beschikken over een luxe ingerichte showroom waarin wij dagelijks voor u klaar staan. Daarnaast houden we van snel schakelen, zowel met onze klant als onze collega’s en leveranciers. We beschikken op persoonlijk vlak over klantgerichte persoonlijkheden en een flinke dosis creativiteit waardoor we een hoge servicegraad en klanttevredenheid garanderen. Korte lijnen en flexibiliteit, dat maakt ons sterk.

Flexibel? Waar blijkt dat uit dan?

We zijn in verhouding een klein bedrijf waardoor we alles in eigen beheer hebben. We hebben eigen logistiek, machines en materialen. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien met producten en diensten op maat. Daar onderscheiden wij ons in.

Wij weten als geen ander hoeveel druk er in de laatste 2 maanden van het jaar op onze inpaklocatie ligt. Met een groot en flexibel team pakken wij uw pakketten in tot in de avonduren en in de weekenden.

We zien u graag terug in onze showroom!

Met vriendelijke groet,

Team Yokado

Neem contact met ons op!


captcha
Over-ons.jpg