Winkelmand

card image

Louke Koopman

Eigenaar, directeur en sfeermaker

Louke Koopman

Als directeur, eigenaar, spin in het web, sfeermaker en alleskunner, houdt Louke zicht bezig met alle facetten binnen Yokado: van verkoop tot afhandeling, van promotie tot financiën.

card image

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel medewerker en alleskunner

Aline de Haan - Elgersma

Als commercieel medewerker weet Aline raad met alle facetten binnen YoKado, YoBedankt, YoPromo en YoWorkwear. Naast haar commerciële instelling wordt ze erg gewaardeerd om haar zorgzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke mening.

card image

Marcha Lebert

Commercieel mederwerker: hét creatieve brein

Marcha Lebert

Als hét creatieve brein binnen Yokado is Marcha altijd bezig met het voeren van gesprekken, het maken van foto's en het samenstellen van pakketten naar wens. Met oog voor detail en scherpe inzichten komt ze met de meest verrassende pakketten aanzetten..

card image

Ewoud Rijpkema

Allround vormgever en communicatie medewerker

Ewoud Rijpkema

Als iemand die graag alles aan wil pakken gaat Ewoud in op de vormgeving, (online-)marketing, communicatie, commerciële afhandeling en internetstrategie.

Over YoKado

Wij zijn een hardwerkend en familiaal team dat de klanten graag met een gepast cadeau naar huis stuurt. Onze focus ligt natuurlijk op de kerst. Iedere tevreden klant hebben wij hoog in het vaandel staan en wij zullen er alles aan doen om de kerstbeleving, vanaf het eerste contact tot en met de uitlevering van de pakketten, tot een groot succes te maken. Onze servicegraad ligt hoog, wij gaan voor de 10.

Hoe is YoKado onstaan?

In 2006 namen we het bedrijf Retax over van Harmen Westra. Vijf jaar lang hebben we deze naam gehouden. In 2008 namen we Yokado over van Luitzen Overwijk. In 2011 zijn we overgestapt op de naam Yokado. YoKado staat voor het Friese ´Jo´ wat uw betekent, ´uw cadeau´ en daarnaast klinkt het natuurlijk goed. Sindsdien is Yokado enorm gegroeid in omvang en uiteraard zullen we ons uiterste best doen om deze trend voort te zetten in de toekomst.

Wat zijn de sterkste punten binnen Yokado?

We beschikken over een luxe ingerichte showroom waarin wij dagelijks voor u klaar staan. Daarnaast houden we van snel schakelen, zowel met onze klant als onze collega’s en leveranciers. Ons team bestaat uit klantgerichte persoonlijkheden die allen over een flinke dosis creativiteit beschikken waardoor we een hoge servicegraad en klanttevredenheid kunnen garanderen. Korte lijnen en flexibiliteit, dat maakt ons sterk.

Flexibel? Waar blijkt dat uit dan?

We zijn in verhouding een klein bedrijf waardoor we alles in eigen beheer hebben. We hebben ons eigen logistieke park, alle benodigde machines en materialen. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van producten en diensten op maat. Daar onderscheiden wij ons in.

Wij weten als geen ander hoeveel druk er in de laatste 2 maanden van het jaar op onze inpaklocatie ligt. Met een groot en flexibel team pakken wij al uw pakketten tijdig in. Indien nodig werken wij door tot in de late uurtjes en tijdens de weekenden.

We zien u graag terug in onze showroom!

Met vriendelijke groet,

Team Yokado

Neem contact met ons op!


captcha
Over-ons.jpg