Winkelmand

Food kerstpakket bestellen

Bij Yokado.nl stellen wij elk jaar met het grootste plezier de nieuwste food kerstpakketten samen. Een food kerstpakket bestaat uit heel veel food artikelen, echt zoals de kerstpakketten vroeger ook waren. Food kerstpakketten zijn tot op heden de bestverkochte pakketten. Wil jij je collega’s, personeel of relaties verrassen met een goed gevuld pakket vol etenswaren? Bekijk dan ons aanbod hieronder.

Een kerstpakket only food ook wel genoemd

Kerstpakket only food oftewel een pakket met alleen maar eten. Vroeger waren dit al de bestverkochte geschenken, en tot op heden is dat nog steeds zo. Met de kerstdagen zoeken mensen elkaar altijd op om lekker samen te gaan eten, een gevarieerd food kerstpakket hoort daar natuurlijk ook bij. Zit jij te denken aan een bepaalde thema, zoals bijvoorbeeld een Spaans food pakket? Of ben je zoekende naar het juiste thema? Ook daarvoor zit je bij ons goed. Je kunt ook zelf een food pakket samenstellen bij ons, zo geef jij er je eigen draai aan. Het is ook mogelijk om een standaardpakket te kiezen en daar producten in te wijzigen, hiervoor moet je minimale bestel aantal wel 25 stuks zijn. Mocht je dus een standaardpakket willen wijzigen dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen, dat kan via mail, telefoon, of het contact formulier op onze website. Daarna zorgen wij ervoor dat alles naar wens verloopt.

Een kerstpakket met eten, daar word je vrolijk van

De meeste mensen worden vrolijk van een kerstpakket met eten, dat blijkt elk jaar weer uit de verkoopcijfers van kerstpakketten. Het pakket moet het liefst stampvol zitten met snacks, niet altijd even gezond. Wij bieden dit jaar ook sportieve kerstpakketten aan, voor de mensen die wel willen genieten van wat lekkers, maar ook op de gezondheid willen letten. Een gezonde lifestyle heeft natuurlijk een beetje van beide, het is in de kerstperiode niet verboden om helemaal niet lekker te eten, maar vergeet niet wat je lichaam nodig heeft.

Non-food kerstpakketten

Uiteraard hebben wij ook non-food kerstpakketten, want niet iedereen is gek op eten in het kerstpakket. Het is ook leuk om een kerstpakket te krijgen met echt iets unieks erin, iets waar je een geruimere periode iets aan hebt. Zo zijn er ook vaak genoeg klanten die bijvoorbeeld alleen een barbecue weg geven aan het personeel. Het verschilt dus heel erg per persoon of je liever een food kerstpakket of een non-food kerstpakket wenst.

Kerstpakketten met een verhaal

Wij bieden kerstpakketten met een verhaal aan. Elk pakket heeft haar eigen thema, en daardoor haar eigen verhaal. Ons assortiment wordt elk jaar vernieuwd en samengesteld op de wensen en behoeften van de klant. Zo proberen wij het elk jaar weer een stukje aangenamer te maken voor de klant. Kwaliteit, tevredenheid, creativiteit en vertrouwen zijn de punten waarop wij bouwen. Weet jij nog niet precies naar welk kerstpakket je zoekt? Of het nou een food kerstpakket of en non food kerstpakket is, wij helpen je graag met een stukje persoonlijke aandacht. Tijdens een goed gesprek brengen wij jou graag op de hoogte over alles dat mogelijk is in onze kerstpakketten.