Persoonlijke aandacht

Creatief

High service

Flexibel

Eigen keuze concept

Laat uw medewerkers zelf een cadeau kiezen door middel van ons eigen keuze concept. Via een eigen code kunnen de werknemers op de online omgeving en een geschenk kiezen. Zo kan iedereen zelf iets uitzoeken dat écht bij hem of haar past.

Zelf een cadeau uitkiezen

Alle cadeaus zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en zijn in veel gevallen van bekende merken. In de online omgeving zijn de geschenken verdeeld in diverse categorieën zoals: Home & Living, Er op uit, Keuken & Koken, Belevenis, een verrassingspakket of een donatie aan het goede doel. De uitgekozen cadeaus worden vervolgens op het thuis- of werkadres bezorgd.

Gepersonaliseerde online omgeving

De online omgeving kan volledig worden gepersonaliseerd in de huisstijl van uw bedrijf. Ook de uitnodiging met inlogcode kan geheel naar eigen wens worden gepersonaliseerd.

Voor meer informatie over het eigen keuzeconcept: neem contact met ons op via info@yokado.nl of 0513-650 012.

Direct naar één van onze shops!

kerstpakketten yokado relatiegeschenken

Yokado shop

In onze Yokado shop treft u de meest uiteenlopende originele kerst- en eindejaarsgeschenken. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop
kerstpakketten yokado relatiegeschenken

YoPromo shop

In onze YoPromo shop treft u de meest uiteenlopende algemene bedrukte relatiegeschenken. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop
kerstpakketten yokado relatiegeschenken

YoWorkwear shop

In onze Yokado shop treft u onze breed assortiment in bedrukte (bedrijfs)kleding. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0513-650012 of mail naar info@yokado.nl.

Bezoek de shop

Gepersonaliseerde geschenken?

Uw bedrijfsnaam, logo of persoonlijke boodschap op uw geschenken? Geen enkel probleem. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen graag met het personaliseren van uw geschenken. Van zeefdruk tot borduring, van etenswaren tot werkkleding; bij YoKado is alles mogelijk! Vul het formulier hiernaast in en we bellen u snel terug voor kosteloos advies.


Wij bezorgen aan huis!

Uiteraard bezorgen wij uw bestellingen ook bij uw bedrijf.
Voor persoonlijk advies over verzending en prijzen kunt u contact met ons opnemen via info@yokado.nl of even bellen met +31 (0) 513 – 650 012.

kerstpakketten yokado relatiegeschenken

Wij creëren beleving bij uw kerst- en relatiegeschenken!

Wij van YoKado creëren originele geschenken. Daarnaast streven wij naar maximale service en alle aandacht die u als klant van YoKado verdient. Het kopje koffie, de ongedwongen sfeer en dat stapje extra van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee. Dat is wat ons onderscheidt.

Kom langs in onze prachtige showroom!

Beleef onze gastvrijheid in onze prachtige showroom te Sneek. Om zeker te zijn van onze onverdeelde aandacht maakt u een afspraak door te bellen met +31 (0) 513 650 012. We kijken uit naar uw bezoek!