Vier de feestdagen verantwoord!

Wij zijn er trots op om u een breed scala aan duurzame en verantwoorde kerstpakketten aan te bieden. Bij ons vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van geschenken, allemaal met zorg uitgekozen om u een feestelijke en milieubewuste kerst te bezorgen.

Onze duurzame kerstpakketten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Door te kiezen voor een duurzaam kerstpakket laat u zien dat uw bedrijf zich inzet voor een betere wereld. Blader gerust door ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden voor een duurzaam kerstpakket dat bij uw bedrijf past. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van het perfecte duurzame kerstpakket.

Bekijk de kerstpakketten

Bedrijven die je al voor gingen

Middel 1
Middel 2
Middel 3
Middel 4
Middel 5
Middel 6
Middel 7
Middel 8
Middel 9
Middel 10
Middel 11
Middel 12
Middel 13
Middel 14
Middel 15

Waarom duurzame kerstpakketten belangrijk zijn


Duurzame kerstpakketten zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan een betere wereld. Door te kiezen voor duurzame geschenken en verpakkingen, vermindert u de negatieve impact op het milieu en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Daarnaast geeft u als bedrijf een positief signaal af aan uw werknemers en klanten: u staat voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Duurzame kerstpakketten
yokado

Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want dat doen al je werknemers in een gepersonaliseerde kerstshop gevuld met producten van lokale ondernemers. Met vele producten per kerstshop is er letterlijk voor ieder wat wils!

Meer informatie

Eigen keuze concept

Maak een Statement met Duurzame Kerstpakketten van Yokado


Duurzaamheid staat centraal bij Yokado. We begrijpen dat steeds meer mensen bewuste keuzes willen maken en hun ecologische voetafdruk willen verminderen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Onze kerstpakketten bevatten biologische lekkernijen, fairtrade producten en herbruikbare items, allemaal met respect voor mens en natuur.

Met onze duurzame kerstpakketten geeft u niet alleen een cadeau, maar ook een boodschap. U laat zien dat u geeft om duurzaamheid en dat u bewuste keuzes maakt. Het is een kans om uw waardering te tonen aan uw medewerkers, klanten of partners op een manier die in lijn is met uw bedrijfsmissie.

Bij Yokado geloven we dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl en kwaliteit. Onze duurzame kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en stralen luxe uit. U kunt kiezen uit verschillende thema's en samenstellingen, zodat u altijd een pakket vindt dat past bij uw wensen en budget.

Lees meer over ons