Winkelmand

Duurzame kerstpakketten 2022

Ben jij opzoek naar duurzame kerstpakketten 2022? Wij bieden diverse duurzame kerstpakketten aan, bij elk pakket bieden wij de mogelijkheid artikelen te bedrukken met jouw eigen logo en of tekst. Daarnaast geven wij bij elk pakket de optie om een kaartje toe te voegen, op dat kaartje kan jij een persoonlijke boodschap achterlaten aan de ontvanger. Filter gemakkelijk op prijs, om een duurzaam kerstpakket te vinden dat binnen jouw budget past. Wie bieden al duurzame kerstpakketten aan vanaf €25,-. Je kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, wij helpen je graag verder. Onze specialisten hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten en -relatiegeschenken.

Art of Nature 🌿
(0)
In dit pakket zitten diverse prachtige producten vanuit de thema…
Dit product is uitverkocht

Art of Nature
(0)
Deze stoere opberg/decoratie poef is een ware topper en valt sne…
Dit product is uitverkocht

Je bent een kanjer! 🏆
(0)
Geven is zilver, krijgen is GOUD! Deze uitgebreide, met gouden d…
Dit product is uitverkocht
Duurzaam kerstpakket 2022 op maat gemaakt

Standaard bieden wij een ruim aanbod aan duurzame kerstpakketten voor 2022. Onze standaardpakketten zijn met veel aandacht en passie samengesteld, om ook dit jaar weer met een creatief en origineel kerstpakket te verschijnen. Mocht er voor jou geen passend duurzaam kerstpakket tussen zitten dan bieden wij de optie om zelf je duurzame kerstpakket samen te stellen. Bij een afname vanaf minimaal 25 stuks kan je al je eigen duurzame kerstpakket samenstellen.Afspraak inplannen -->

Duurzaam kerstpakket personaliseren

Deze klanten gingen je reeds voor..


Wat doen wij aan duurzaamheid in onze kerstpakketten

Sommige van onze duurzame kerstpakketten bevatten een inspirerende flyer met daarop upcycle tips. Doormiddel van deze tips kan je de verpakkingen eenvoudig een tweede leven in blazen, zo hoef je het milieu er ook niet mee te belasten. Daarnaast beschikken onze duurzame geschenken ook uit producten die zijn gemaakt van 100% gerecycled PET materiaal, waarbij sommige producten zelfs gemaakt zijn van bamboe. Ook bieden wij lichaamsverzorgende producten aan waarbij de ingrediënten 95% van natuurlijke oorsprong zijn, deze ingrediënten bevatten vitamine E.

Ecologisch kerstpakket

Elk jaar kan het weer een lastige keuze zijn om het juiste kerstpakket te kiezen. Het aanbod aan kerstpakketten is elk jaar weer enorm groot en veel kerstpakketten lijken op elkaar. Een ecologisch kerstpakket kan de oplossing zijn. Met een ecologisch pakket bedank je niet alleen je personeel, maar help je ook aan een betere en schonere wereld. Iedereen kan hieraan meedoen, en met onze ecologische kerstpakketten hopen wij dit proces voor te zetten.

Duurzame kerstpakketten bedrukken met jouw logo of persoonlijke boodschap!

Wie bieden de mogelijkheid om producten binnen het duurzame kerstpakket te bedrukken met jouw logo, slogan of naam van jouw bedrijf. Het voordeel van een bedrukt kerstpakket is dat de hele wereld kan zien welke werkgever het personeel echt waardeert. Zo waardeer jij je personeel en maak je tegelijk reclame. Heb je vragen over het bedrukken van kerstpakketten neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen jou graag verder met het kiezen van het juiste kerstpakket en bedrukking. Wij staan voor maatwerk en precisie.

Eigen keuze concept Yobedankt

Bij het eigen keuze concept Yo bedankt hoef je zelf niets uit te zoeken, dat doen al je medewerkers zelf in een gepersonaliseerde kerst shop gevuld met producten van lokale ondernemers. Zo werken we samen aan duurzame kerstpakketten. Met veel producten in onze kerst shop is er letterlijk voor iedereen wat wils.

YoBedankt bied je veel gemak en tijdsbesparing, wij nemen letterlijk al het werk uit handen. Daarnaast steunen we het maatschappelijk verantwoord ondernemen, en stimuleren we de lokale winkels en goede doelen.