• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

None

Waarom dit jaar kiezen voor duurzame kerstpakketten?

Je geeft niet alleen een kerstpakket, maar ook een boodschap!

DUURZAME KERSTPAKKETTEN

Duurzame Kerstpakketten

Ben jij op zoek naar duurzame kerstpakketten 2022? Wij bieden diverse duurzame kerstpakketten aan, bij elk pakket bieden wij de mogelijkheid artikelen te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

Hieronder al een klein voorproefje van ons assortiment!

Wat onze klanten zeggen

Yokado logo white background

Maatwerk en/of zelf samenstellen dit jaar?

Bij een afname van meer dan 25 stuks heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit doe je samen met onze experts, samen werken we aan het perfecte kerstpakket.

Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op middels onderstaande knop. Vermeld a.u.b. zo concreet mogelijk de wensen met betrekking tot jouw favoriete kerstpakket. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Duurzaam kerstpakket - from can to pan

Uitgelichte kerstpakketten


70% van ons voedsel is afhankelijk van?

Bestuivende insecten zoals bijen en vlinders, yes je leest het goed!

Een deel van de opbrengst van de kerstpakketten uit de themalijn 'Bee Friendly' wordt geschonken aan The Pollinators: dit is een stichting die zich inzet voor een betere leefomgeving van bestuivende diersoorten.

Dit duurzame kerstpakket bevat biologische, vegan, vegetarische producten uit de 'Bee Friendly' thema lijn.

Deze producten zijn duurzaam en verantwoord, en helpen de Nederlandse bestuivende insecten, zoals bijen en vlinders.

Duurzaam kerstpakket - Groei en bloei
Duurzaam kerstgeschenk - Energie besparen

Wie wil momenteel niet besparen op de energiekosten...

Op dit moment hebben we het te doen met torenhoge energieprijzen, een stukje inzicht kan de kosten al aanzienlijk verminderen.

Dit kerstgeschenk bevat een energie- verbruiksmeter, deze meter biedt de mogelijkheid om het energiegebruik van onschuldige apparaten zoals Tv's, beeldschermen, printers, opladers, decoders, elektrische tandenborstels, babyfoons, magnetrons etc te ontmaskeren.

Met deze energiemeter meet je eenvoudig al het stroomverbruik op in je huis, zo krijg je een inzicht op de kosten en kun je besparen waar nodig.

Verder is dit duurzame kerstgeschenk voorzien van lekkere hapjes en drankjes.

Deze klanten gingen je voor

Energie besparend - duurzaam kerstpakket

Bespaar onnodige energiekosten met dit duurzame kerstgeschenk!

Dit verbruik genaamd 'sluipverbruik' zorgt voor onnodig elektriciteitsverbruik en dus vaak ook op onnodige hoge energiekosten.

Met deze energiemeter meet je eenvoudig al het stroomverbruik op in je huis, zo krijg je een inzicht op de kosten en kun je besparen waar nodig.

Verder is dit duurzame kerstgeschenk voorzien van lekkere hapjes en drankjes.

Groei en bloei - duurzaam kerstpakket

Nieuw – Milieuvriendelijk en duurzaam kerstpakket – Groei & Bloei

Meer dan 70% van ons voedsel is afhankelijk van de bestuiving door bijen en aanverwante insecten! Daarnaast zorgen bestuivende insecten voor een belangrijke rol in de gezondheid van onze ecosystemen.

Dit duurzame en milieuvriendelijke kerstpakket bevat biologische, vegan, vegetarische producten uit de 'Bee Friendly' thema lijn.

Deze producten zijn duurzaam en verantwoord, en helpen de Nederlandse bestuivende insecten, zoals bijen en vlinders.

Wil jij je eigen kerstpakket samenstellen?

Mocht er voor jou geen passend duurzaam kerstpakket tussen zitten dan bieden we je de optie om zelf je duurzame kerstpakket samen te stellen. Bij een afname van minimaal 25 stuks kun je je eigen duurzame kerstpakket samenstellen!

Duurzaam kerstpakket online bestellen? Ga voor een 100% bewust pakket!

Duurzaam kerstpakket online bestellen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor met liefde samengestelde duurzame kerstpakketten.

Het leukste moment van het jaar is weer aangebroken, en daar wil je natuurlijk op tijd bij zijn. The hunt naar het perfecte kerstpakket is weer begonnen.

Ieder jaar is het weer de vraag: Wat voor kerstpakket koop ik dit jaar, waar maak ik mijn medewerkers blij mee, maar waar word ik zelf ook blij van.

Een duurzaam kerstpakket weggeven geeft een voldaan en tevreden gevoel, en dan ook nog eens een duurzaam kerstpakket wat met passie en liefde is samengesteld, inspelend op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de kerstpakketten branche. Surf vooral niet verder, bij ons ben je op het juiste adres.

Steun bestuivende insecten zoals bijen en vlinder doormiddel van onze kerstpakketten

Niet een geheel simpele klus om kerstpakketten te bestellen en ondertussen het milieu en de voedselindustrie te ondersteunen. Maar wij van Yokado maken het dit jaar mogelijk.

Laat je medewerkers het jaar knallend afsluiten met een duurzaam kerstpakket en steun ondertussen de bestuivende insecten zoals bijen en vlinders.

70% van ons voedsel is afhankelijk van bestuivende insecten. Daarom hebben wij dit jaar een themalijn genaamd “Bee Friendly” opgezet. Van alle kerstpakketten uit deze themalijn wordt er een deel van de opbrengt geschonken aan The Pollinators, een stichting die zich inzet voor een betere leefomgeving van bestuivende diersoorten.
Waar kan ik een duurzaam kerstpakket kopen?

Spreekt een duurzaam kerstpakket jou aan? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij helpen je graag verder, waarom? Mensen met een bewuste mindset en een helpende hand kunnen we er niet genoeg van hebben.

Onze duurzame kerstpakketten zijn zo samengesteld dat het bij iedereen in de smaak valt. Het maakt dus niet uit of jij ervaren bent in de duurzame wereld of dat je net om de hoek komt kijken. Iedere nieuwe duurzame ondernemer is van groot belang.

Wil je een duurzaam kerstpakket kopen, dan zit je bij ons dus goed. Vanaf hier heb je in een mum van tijd zo je favoriete duurzame kerstpakketten besteld. Je kunt jezelf ook nog afvragen of je een door ons samengesteld kerstpakket wilt bestellen of dat je toch liever ervoor kiest om je eigen kerstpakket samen te stellen.

Het is mogelijk om vanaf een minimale besteleenheid van 25 stuks je eigen kerstpakketten te komen samenstellen in onze showroom. Je kan er ook voor kiezen om jouw wensen door te geven via de mail of telefoon, wij zullen dan voor jou het perfecte kerstpakket samenstellen. Mocht je hier vragen over hebben of interesse in hebben? Dan kun je altijd even bellen naar 0513 650 012.
Een duurzaam kerstpakket waardoor jouw medewerkers kosten kunnen besparen!

Je medewerkers kosten laten besparen? Met één van onze duurzame kerstpakketten bieden wij deze mogelijkheid.

Het kerstpakket genaamd “Energiebesparend” is te mooi om niet uit te lichten. Daarom schenken wij even wat extra aandacht op dit kerstpakket, want dit is stiekem ook ons favoriete duurzame kerstpakket.

De afgelopen tijd zijn de energietarieven enorm gestegen. Voornamelijk geldt dit voor de gasprijs, maar ook de stroomprijs loopt hard mee. Dit komt doordat de stroomprijs in verbinding staat met de gasprijs.

Hoe mooi zou het zijn als je kan besparen op je energierekening. Dit lijkt een lastige opgave maar met ons kerstpakket “energiebesparend” kunnen wij het makkelijker maken en jou een duw de goeie richting in geven.

Dit duurzame kerstpakket bevat namelijk een energie- verbruiksmeter, deze meter geeft jou de mogelijkheid om het energiegebruik van verschillende apparaten in huis te meten. Zo word je je bewust van de kosten die je maakt op verschillende apparaten huis. Na deze metingen kan je bepaalde wijzigingen aanbrengen in huis, laat bijvoorbeeld niet je telefoonlader niet in het stopcontact zitten op het moment dat je je telefoon niet oplaadt.
Wat zit er nog meer in ons duurzame kerstpakketten?

Veel van ons duurzame kerstpakketten bevatten ook lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast bevatten veel kerstpakketten handige gadgets wat verantwoord leven een stuk makkelijker maakt.

Voorbeeld: Bijen zoeken in de herfst en winter een veilig en droog onderkomen, om die reden bieden wij een duurzaam kerstpakket aan waarmee we de bijen deze veilige en droge plek bieden. Dit kerstpakket bevat namelijk een bijenhotel dat jij kan ophangen in je eigen tuin!

En nee, je hoeft niet bang te zijn voor rondzwervende bijen, immers in de herfst en winter blijven de bijen binnen. En al gingen ze wel naar buiten, was dat alleen maar voordelig voor ons voedsel.

Wat bieden wij aan naast duurzame kerstpakketten?

Met ons veelzijdige assortiment proberen wij iedereen het perfecte kerstpakket aan te bieden. Niet alle kerstpakketten die wij aanbieden zijn duurzaam samengesteld, soms wil je ook gewoon een traditioneel kerstpakket zoals ze vroeger ook waren, bijvoorbeeld een kerstpakket vol met etenswaren.

Ook kun je op onze website sorteren op voordelige kerstpakketten, zo hebben wij voor kleine prijsjes de mooiste kerstpakketten voor jou samengesteld. Ook kun je altijd vrijblijvende een offerteaanvraag doen, wie weet is er volume korting mogelijk.

Bestel een duurzaam kerstpakket: 100% natuurlijk, plasticvrij en fair trade kerstpakket

Op zoek naar een duurzaam kerstpakket? Zoek niet verder! Bij Yokado ben je aan het juiste adres voor door ons samengestelde en op maat gemaakte duurzame kerstpakketten. Begin op tijd met het vinden van het perfecte kerstpakket voor je medewerkers.

Maar dan komt de vraag: wat koop je? Waar maak je het gros van je harde werkers blij mee? En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs?

Bij ons kan je kiezen uit een aantal door ons samengestelde kerstpakketten, zelf aan de slag gaan met het mixen en matchen of je medewerkers zelf de regie geven met een cadeaubon. Wil je jouw kerstpakket duurzaam bestellen? Zoek dan niet verder, bij ons ben je aan het juiste adres.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van een origineel, duurzaam kerstpakket. Of kies voor een groen kerstpakket, waarbij wij al het werk al voor je hebben gedaan. Wat je ook kiest, bij Yokado weet je zeker dat je duurzame producten cadeau geeft die stuk voor stuk gebruikt zullen worden. Bovendien zijn het vaak nieuwe producten waar je medewerkers, lokale ondernemers en onze prachtige planeet blij van worden. Hoe leuk is dat!

Een duurzaam kerstgeschenk met een positieve boodschap spreekt je aan? Bij Yokado helpen we graag groene mensen zoals jij. Of je nu al helemaal thuis bent in de wereld van de eco-lifestyle of niet, dat maakt niet uit. Onze duurzame kerstpakketten zijn samengesteld voor iedereen, van heel lichtgroen tot donkergroen hart.

Wil je een duurzaam kerstpakket bestellen? Bij ons kan je in een mum van tijd je to-do 'eco kerstpakket bestellen' afvinken. Het enige wat je hoeft te bedenken is of je voor een door ons samengesteld fairtrade kerstpakket gaat of dat je er zelf een wilt samenstellen. Bestel hier jouw duurzame kerstpakketten.