Winkelmand

Coole HEATpack in brievenbusdoos


Een jasmijnrijst kussen onderscheidt zich iets van de gewone kersenpittenzak. Een jasmijnrijst kussen voelt namelijk iets zwaarder aan, waardoor de zak beter blijft liggen als je hem bijvoorbeeld op je schouders wilt leggen. Ook is de rijst in het pittenkussen iets kleiner dan de standaard kersenpitten. Hierdoor voelt een tarwe pittenzak zachter aan. Het kussen/pittenzak is vrijwel geurloos en geeft heerlijke ontspanning door warmte en pijnverlichting bij bijvoorbeeld nek- of rugklachten. Zowel als coldpack, als warmtekussen te gebruiken en gemakkelijk op te warmen in een magnetron of te koelen in de vriezer.

De pittenzak heeft een afmeting 30 x 17 cm x 2 cm en pas daardoor gemakkelijk door de brievenbus! De stof van de zak zijn restpartijen van gebruikte stof, dus kleurselectie kan in overleg. De zakken zijn gemaakt in een Nederlandse sociale werkplaats.

Dit geschenk valt te personaliseren middels een banderol in huisstijl opgemaakt of middels een persoonlijke kaart in de brievebusdoos.

 

Schrijf een beoordeling

  • Al te bestellen vanaf 15 pakketten!
  • Bezorgd op een door jou gekozen dag!
  • Franco levering vanaf €850,-
  • Het pakket in onze showroom bekijken? Plan hier jouw bezoek!
Prijs op aanvraag

Speciale wensen of grote aantallen?

Offerte aanvragen
Unieke productcode (UPC)22-16
ProducttypeDag van de Zorg 2022
Categorieën Dag van de Zorg
Beschikbaarheid Beschikbaar
Te personaliseren True
Kleur Divers
Eetbaar geschenk False
Categorie Brievenbusgeschenken
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.