• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Zomerpakket - Bucketlist


Vrije tijd is kostbaar. Tijd samen ook. Maak van de vrije dagen die je samen kunt vieren dan ook echt een feestje. Trek er samen op uit. Beleef een avontuur op een plek waar je nooit eerder bent geweest. In Nederland valt zóveel te ontdekken! Maar waar ga je naartoe? En wat ga je dan doen?

Voor "Bucketlist Eropuit in Nederland" zijn de leukste belevenissen in Nederland verzameld. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een dagje uit voor het hele gezin. Ontdek onbekende plekken in ons land. Regio’s waar je misschien niet zo snel aan denkt. Natuurgebieden waar het nog niet zo druk is. Kleine steden en dorpen die minstens zo mooi en interessant zijn voor een meerdaagse trip als de bekende steden. De paden op met koffiestop, bijzondere plekjes om te overnachten. Een mooie theetuin, een heerlijk terras in het gras, in de kas, of aan de plas of…

De luxe en lekvrije waterfles is een echte must-have in dit pakket. De fles is gemaakt van hoogwaardig Eastman Tritan, BPA-vrij, milieubewust, duurzaam en herbruikbaar. De waterfles kenmerkt zich door een opvallend zacht gekleurde PP sleeve, schroefdop met RVS accent en handige draagring. De inhoud van de fles is 740 ml.

Voorzie de waterfles van jouw logo!

Maak dit pakket nu nóg verrassender, leuker en origineler. Voeg jouw (bedrijfs-)logo toe aan dit non-food item! Op deze manier kun je ook nog eens op een nieuwe manier jouw merk laten vertegenwoordigen. We maken graag een voorbeeld van de bedrukking en zetten vervolgens het proces in werking. Het resultaat is een zomerpakket mét origineel beeldmerk waarmee jij collega’s, relaties en medewerkers nét even iets meer verrast.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

Dit product bevat 3 artikelen.

Schrijf een beoordeling

Aline de Haan.png
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen
Niet beschikbaar
Uitverkocht
(0)

1x - Bucketlist 'Eropuit in Nederland', paperback

1x - Softdrink drinkfles, 740 ml

1x - Autodrop 'Opgevoerde Kevers', 270 gr

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje en personaliseren non-food item

Unieke productcode (UPC)zp-23-pk29
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal artikelen 3
Kleur Blauw
Minimaal bestelaantal 50
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.