• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Waarom een afspraak maken in een showroom voor kerstpakketten?

Vraag jij je wel eens af wat het voordeel is van een afspraak maken met onze experts in onze showroom, en wat het u oplevert? Lees snel verder en ontdek het in deze blog.

Tijdens een bezoek aan onze showroom wordt je verrast door al het moois dat de kers te bieden heeft. Met meer dan 5000 artikelen bieden wij een zeer ruim aanbod, zo creëren wij de uniekste en originele kerstpakketten. Tijdens onze meeting in de showroom vertellen wij je graag over de mogelijkheden in kerstpakketten, personaliseren, verpakken en verzenden. Na jouw bezoek ben je klaar voor de kerst en kan je gaan genieten van het vooruitzicht, wij nemen alle zorgen uit handen.

Persoonlijke hulp

Tegenwoordig gaat veel communicatie via het internet en geautomatiseerd. Wij van Yokado staan jou graag persoonlijk te woord. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we samen wat er echt toe doet in een kerstpakket, dit is namelijk per bedrijf verschillend.

Creativiteit

Samen ontdek je vaak nieuwe ideeën. Onze experts hebben samen al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van kerstpakketten en het samenstellen van kerstpakketten. Zodra we onze ideeën bundelen ontstaan er altijd unieke en creatieve pakketten, zo verras jij je personeel deze kerst net wat extra!

Vasthouden, proeven, testen

Voor een klant is het altijd fijner om zelf te ervaren wat er daadwerkelijk in het kerstpakket komt. Zo kun je bij ons in de showroom bepaalde hapjes zelf proeven en leuke gadgets zelf aanraken en testen. Zo weet je zeker dat wat je kiest ook echt een goede keuze is.

Personaliseren

Je kan er ook voor kiezen om je artikelen te laten personaliseren, op deze manier voelt het personeel zich vaak net wat extra gewaardeerd. Waar moet je dan aan denken?

Een kerstpakket met een gepersonaliseerd kaartje, een artikel voorzien van je bedrijfslogo, eigen artikel toevoegen en nog veel meer. Onze experts nemen leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Wij hebben meer te bieden dan alleen kerstpakketten!

Yokado heeft een veel breder assortiment dan alleen kerstpakketten. Zo bieden wij ook zomerpakketten, brievenbuspakketten, dag van de zorgpakketten, sinterklaaspakketten, paaspakketten en andere pakketten voor op speciale gelegenheden aan. Mogelijkheden genoeg die onze experts graag met je doornemen.

Ben je geïnspireerd en zou je graag een afspraak willen maken?