• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

Benieuwd naar de trends of op zoek naar ideeën over duurzame kerstpakketten en geschenken?

Kerstmis is een tijd van het jaar waarin we onze geliefden verwennen met cadeaus. Maar het is ook een tijd waarin we bewuster moeten zijn van onze impact op het milieu. Daarom is het steeds belangrijker om duurzame kerstgeschenken en kerstpakketten te geven. Hieronder vindt u enkele trend en ideeën voor deze feestdagen.

Ecovriendelijke cadeaus

Een trend die steeds groter wordt, is het geven van ecovriendelijke cadeaus. Dit zijn cadeaus die zijn gemaakt van duurzame materialen of die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. Denk aan bamboe, spulletjes, planten, hergebruikte producten of cadeaus gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor steunt u niet alleen het milieu, maar geeft u ook een stijlvol en uniek cadeau.

Do It Yourself cadeaus

Een andere trend die steeds populairder wordt, is het geven van Do It Yourself cadeaus. Dit hoeft niet per se duurzaam te zijn, maar het is wel een leuke en persoonlijke manier om iemand blij te maken. Bijvoorbeeld door het maken van zeep, sieraden, kaarsen of schilderijen. Hierdoor geeft u niet alleen een uniek cadeau, maar kunt u ook samen met de ontvanger bezig zijn met iets creatiefs.

Duurzame sieradenDuurzame kerstpakketten

Ook steeds meer bedrijven kiezen ervoor om duurzame kerstpakketten aan te bieden. Hierdoor kunt u op een gemakkelijke manier uw medewerkers of zakenrelaties verrassen met een cadeau waarmee u ook nog eens het milieu steunt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor pakketten met ecovriendelijke producten, of door te kiezen voor pakketten met producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor kunt u zich onderscheiden als bedrijf en tegelijkertijd het milieu steunen.

Samenvattend

Kerstmis is een tijd van het jaar waarin we onze geliefden verwennen met cadeaus. Maar het is ook een tijd waarin we bewuster moeten zijn van onze invloed op het milieu. Daarom is het steeds belangrijker om duurzame kerstgeschenken en kerstpakketten te geven.

Of u nu kiest voor ecovriendelijke cadeaus, Do It Yourself cadeaus of duurzame kerstpakketten, er is voor ieder wat wils. Door bewust te kiezen voor duurzame opties, steunt u niet alleen het milieu, maar geeft u ook nog eens stijlvolle en persoonlijke cadeaus. Dus denk bij het uitzoeken van uw kerstgeschenken dit jaar niet alleen aan uzelf, maar ook aan het milieu!