Winkelmand

Biologische kerstpakketten

Kies dit jaar voor biologische kerstpakketten. De vraag naar biologische en duurzame producten is de laatste jaren hard gestegen. Er zijn in deze tijd zelfs winkels die alleen maar biologische producten aanbieden. Wij van Yokado.nl willen de klant graag de optie bieden om ook een volledig biologisch samengesteld kerstpakket te kunnen bestellen. Bekijk hieronder ons aanbod aan biologische kerstpakketten.

Op dit moment zijn we de nieuwe collectie biologische kerstpakketten 2022 aan het samenstellen. Ben jij benieuwd naar hoe de collectie eruit komt te zien en kan je niet wachten? Neem contact met ons op...

Wat zijn de voordelen van biologische producten

Biologisch eten is veel puurder. Hoe kan dat? Biologische producten krijgen meer de tijd om te groeien, rijpen en op smaak te komen, en er wordt geen kunstmest gebruikt. Daarnaast krijgen de dieren ruimte om in hun eigen tempo te groeien. Biologisch geteelde fruit en groenten bevatten 50% meer antioxidanten, dit draagt weer bij aan een goede gezondheid.

Biologisch fruit kan je zonder te schillen opeten, in het achterhoofd houdende dat de voedingstoffen van het fruit altijd vlak onder of in de schil zitten. Zo krijg jij meer vitamine, mineralen, aminozuren en fytonutriënten binnen.

Dan hebben we natuurlijk ook nog biologisch drinken, denk aan bijvoorbeeld melk. Biologisch melk bevat meer omega-3 en omega-6 vetzuren, dit zijn belangrijke gezonde vetten, ja de mens heeft ook vetten nodig. Daarnaast is het ijzer en vitamine E gehalte hoger in biologisch melk. Dit komt omdat de koeien een eis hebben om 120 duigen buiten te komen.

Zo zijn er nog een tal van voordelen aan biologische producten, ben jij daar benieuwd naar? Lees dan onze blog over biologische kerstpakketten en de producten daarvan.

Biologsiche kerstpakketten

Deze klanten gingen je reeds voor..

Biologische kerstpakketten personaliseren

Wat zijn de voordelen van duurzame producten

Allereerst produceer je veel minder afval, en dit is wellicht het meest belangrijke aspect aan duurzame producten. Al dat afval dat wij met zijn allen prodcuren moet ook ergens gedumpt worden, en dat lang niet allemaal te recyclen. Bij ons zijn alle producten in onze duurzame kerstpakketten te recyclen.

Nog een belangrijk aspect zijn de giftige stofjes die je uit plastic binnenkrijg, bij duurzame producten is dit veel minder. Als jij eten opwarmt in een plasticbakje krijg je weermakers in je eten, dit zijn giftige stofjes uit plastic die vrijkomen als het warm wordt. Stel dat je eten gaat opwarmen of bewaren in alternatieve bakjes (in plaats van plastic) bescherm je je lichaam tegen deze weekmakers. In onze biologische kerstpakketten vind je ook duurzame producten. Ben jij benieuwd naar meer voordelen van duurzame producten? Bekijk dan onze blog.

Eerlijke producten

Bij eerlijke kerstpakketten wordt er rekening gehouden met de schakels in de productieketen en de kerstpakketten leveranciers. Een eerlijk kerstpakket bestaat uit eerlijke producten waarbij de productieketen een eerlijke prijs ontvangt. Dit zorgt ervoor dat de levensstandaard van de producten wordt bevorderd. Wij bieden een eerlijk aanbod aan kerstpakketten in allerlei verschillende formaten, groot en klein.

In een eerlijk kerstpakket wordt er ook rekening gehouden met de ecologische kant, wat weer mooi aansluit op onze duurzame en biologische kerstpakketten. Eerlijke producten worden bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled materiaal, en kunnen daardoor bijdragen aan een milieuvriendelijk proces. Doordat onze producten ook een fairtrade keurmerk bevatten weet je zeker dat je de handel op een positieve manier stimuleert.

Een eerlijk kerstpakket naar eigen wens samenstellen, daar kan je bij ons ook voor kiezen. Dit is al mogelijk vanaf een minimale afname van 25 stuks. Geef jouw voorkeuren aan ons door en dan gaan we er samen een mooi kerstpakket van maken. Biologische kerstpakketten verdienen de aandacht.