• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

None

Deze kerst wordt onvergetelijk!

Met een Biologisch kerstpakket zorg jij voor vrolijk personeel en daarnaast een schoon milieu. De natuur zal trots op je zijn!

Bekijk ons aanbod

Welkom bij Yokado.nlBegin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado team

Biologische Kerstpakketten

Op zoek naar biologische kerstpakketten? Gefeliciteerd, dan zit je hier goed! Het kan een lastige opgave zijn om personeel en verantwoord ondernemen samen tot een succes te laten lijden.

Wij van Yokado zijn ervan overtuigd dat wij jou met al onze biologische kerstpakketten kunnen ontzorgen van al je zorgen, rekening houdend met alle facetten binnen verantwoord ondernemen.

Hieronder al een klein voorproefje van ons assortiment!

Wat onze klanten zeggen

Yokado logo white background

Maatwerk en/of zelf samenstellen dit jaar?

Bij een afname van meer dan 25 stuks heb je de mogelijkheid om zelf een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit doe je samen met onze experts, samen werken we aan het perfecte kerstpakket.

Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op middels onderstaande knop. Vermeld a.u.b. zo concreet mogelijk de wensen met betrekking tot jouw favoriete kerstpakket. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Kerstpakket time to party

Uitgelichte kerstpakketten

Maak elke keuken jouw keuken!

Met dit prachtige biologische kerstpakket steel je in elke keuken de show! Dit kerstpakket bevat een metallic groene bakpan, deze groene bakpan is voorzien van een houten handvat. Het is niet alleen mooie pan, maar ook nog eens een duurzame bakpan, hij is gemaakt van gerecycled aluminium. Perfect voor het bereiden van vers vlees, vis, en/of eieren.

De koekenpan is voorzien van een antiaanbaklaag, dit zorgt ervoor dat de pan water en vet afstotend is. Deze pan heeft een diameter van 24 cm en mag op alle soorten warmte bronnen worden gebruikt! Let wel op, mag niet in de vaatwasser.

Daarnaast bevat dit biologische kerstpakket ook allemaal bijzondere producten, van biologische producten tot aan producten die voedsel verspilling tegen gaan.

Onze biologische kerstpakketten helpen ook mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met de opbrengst van verkochte producten uit dit kerstpakket wordt mee geholpen aan het mee planten van bomen. De eerste twee bossen zijn al aangeplant via Trees for All.

Op deze manier draagt elk product bij aan een duurzamere toekomst!

Biologisch verantwoord kerstpakket
Biologisch kerstpakket

Elke reis blijft bijzonder..

Ga groen op reis! Met een biologisch kerstpakket draag je bij aan jouw leef omgeving. Dit kerstpakket bevat diverse biologische, vegan, vegetarische foodproducten uit de themalijn 'Bee Friendly'. Met dit thema steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators, welke streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinder.

Dit kerstpakket bevat een Norländer trolley, deze trolley zal je niet voorbij gaan op de bagage band! Met het bijzondere chique design van vierkante vlakken is deze trolley een ware eyecatcher! Deze trolley mag overigens ook mee als handbagage, zo voorkom je wachten aan de bagageband!

Naast de stevige wielen die 360 graden draaien is deze trolley voorzien van een uitschuifbare trekstang. Om de trolley op te tillen is een stevige draaghengsel gemonteerd. Deze trolley is voorzien van twee compartimenten, hoofd en zijkant. Benieuwd naar alle details van dit biologische kerstpakket?

Assortiment

Kerstpakket - No Waste
(0)
Delicious Switch is een duurzaam en blijvend cadeau voor de mede…
Uitverkocht

Kerstpakket - BirdFeeder
(0)
Met de biologische, vegan of vegetarische producten uit de ‘Bee …
Uitverkocht

Vragen over een kerstpakket?

None
Aline de Haan - Elgersma
k sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?
None
0513- 650 012
Beller is sneller.
None
info@yokado.nl
Mail gerust.
Showroom afspraak maken

Deze klanten gingen je voor


Biologisch kerstpakket online kopen? Steel de show met onze prachtige kerstpakketten!

Biologisch kerstpakketonline kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een bewust en met liefde samengesteld biologisch kerstpakket.

De bijzondere, sfeervolle en gezellige tijden zijn weer aangebroken, en dus ook de zoektocht naar het perfecte kerstpakket is weer begonnen. En zo te zien ben jij op zoek naar een biologisch kerstpakket.

Bij ons vind je biologische kerstpakketten waar niet alleen het milieu blij mee is, je medewerkers zullen het geweldig vinden. Een biologisch kerstpakket brengt een boodschap met zich mee.

Onze biologische kerstpakketten staan dit jaar in het teken van de bestuivende diersoorten zoals bijen en vlinders. Veel mensen vergeten dat 70% van ons voedsel afhankelijk is van bestuivende diersoorten. Een beetje hulp van de mens kunnen ze wel gebruiken.

Bestuivers spelen een sleutelrol in het reguleren van werkzaamheden binnen de ecosystemen die de voedselproductie en natuurlijke hulpbronnen ondersteunen. Een deel van de opbrengst van onze biologische kerstpakketten wordt geschonken aan de stichting The Pollinators. Deze stichting streef naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten.

Dat is ook hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers het zwaar!!De producten in een biologisch kerstpakket brengen voordelen met zich mee

Biologisch eten is veel puurder. Hoe kan dat? Biologische producten krijgen meer de tijd om te groeien, rijpen en op smaak te komen, en er wordt geen kunstmest gebruikt.

Daarnaast krijgen de dieren ruimte om in hun eigen tempo te groeien. Biologisch geteelde fruit en groenten bevatten 50% meer antioxidanten, dit draagt weer bij aan een goede gezondheid en een vers biologisch kerstpakket.

Biologisch fruit kun je zonder te schillen opeten, in het achterhoofd houdende dat de voedingsstoffen van het fruit altijd vlak onder of in de schil zitten. Zo krijg jij meer vitamine, mineralen, aminozuren en fytonutriënten binnen.

Maar vaak bevat een biologisch kerstpakket natuurlijk geen fruit, dit is wegens de levertijden niet vers te houden.

Dan hebben we ook nog biologisch drinken, denk aan bijvoorbeeld melk. Biologisch melk bevat meer omega-3- en omega-6 vetzuren, dit zijn belangrijke gezonde vetten, ja de mens heeft ook vetten nodig.

Daarnaast is het ijzer en vitamine E gehalte hoger in biologisch melk. Dit komt omdat de koeien een eis hebben om 120 duigen buiten te komen.Wat zit er in een biologisch kerstpakket?

Onze collectie biologische kerstpakketten 2022 staan in het teken van bestuivende diersoorten, zoals eerder boven benoemd. Deze kerstpakketten zijn zeer uitgebreid, van lekkere hapjes en drankjes tot aan de mooiste koekenpannen. En natuurlijk alles biologisch, ook de koekenpan.

Hieronder onze themalijn “Bee Friendly” uitgelegd.

Biologisch kerstpakket – Bee Friendly Themalijn

Met deze duurzame, biologische en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze. Kerstpakketten met deze themalijn bevatten biologische, vegan of vegetarische producten, al deze producten zijn goed voor jou en jouw omgeving.

Daarnaast steun je de werkzaamheden van de stichting The Pollinators. Deze stichting streeft naar een beter leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Ook bevatten sommige biologische kerstpakketten verrassende upcycle tips, met deze tips geef je een deel van je verpakking een tweede leven.

Kort samengevat: Samen genieten van de kerst en ondertussen de natuur helpen waar dat kan.Hulp nodig bij het kiezen van een biologisch kerstpakket?

Heb jij al een idee over hoe je biologische kerstpakket er dit jaar uit moet gaan zien, maar heb je het ideale pakket nog niet gevonden? Laat ons je helpen!

Op basis van jouw budget en wensen kiezen wij het geschiktste kerstpakket uit ons assortiment. Of heb je persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bij een minimale besteleenheid vanaf 25 stuks kun jij ook je eigen kerstpakket samenstellen bij ons. Verschillende thema’s zijn mogelijk, denk aan duurzaam, mannen, biologisch, food, non-food, MVO, Spaans, Italiaans of Hollands. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het mogelijk.Een biologisch kerstpakket kort samengevat

Een biologisch kerstpakket kort samengevat is een bewust kerstpakket waar een boodschap aan verbonden zit. Je denkt niet alleen aan jezelf en het personeel maar ook aan het milieu en dierenwelzijn.