Zomerpakket- Beachday

Pakketnummer : ZP-16-pk25 | Bevat 7 artikelen
Uitverkocht

€ 13,50 excl. btw

€ 15,84 incl. btw

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.1x - Opblaasbare strandbal Ø 37 cm, oranje

1x - Opblaasbare bekerhouder

1x - Rugzak van 100% katoen

1x - Blikje Pringles paprika, 70 gram

2x - Blikje Fanta, 250 ml

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Zin in een dagje strand? Even lekker uitwaaien, uitgebreid het (strand)terras op of heb je zin om juist te geniet van de zon en een goed boek? Hoe je pet ook staat en wat het weer ook doet, op de beste stranden van Nederland beleef je hoe dan ook een gezellige stranddag! Vergeet bij mooi weer je strandbal, een drankhouder en een koud drankje niet!

In dit zomerpakket zit een originele, opblaasbare bekerhouder in de vorm van een vlotter met een parasol. Dit is ideaal om jouw drankjes in te bewaren! Mocht je nog wat lucht over hebben, blaas dan deze strandbal op. In een felle kleur is het een eye-catcher op het strand. 

Om alles mee te nemen naar het strand, zit er in dit zomerpakket een rugzak met trekkoord sluiting. Deze is gemaakt van 100% katoen en in een natuurlijke kleur. Eventueel kunnen we jouw logo en/of boodschap op de rugzak bedrukken!

Voorzie de rugzak van jouw logo!

Maak dit pakket nu nóg verrassender, leuker en origineler. Voeg jouw (bedrijfs-)logo toe aan dit non-food item! Op deze manier kun je ook nog eens op een nieuwe manier jouw merk laten vertegenwoordigen. We maken graag een voorbeeld van de bedrukking en zetten vervolgens het proces in werking. Het resultaat is een zomerpakket mét origineel beeldmerk waarmee jij collega’s, relaties en medewerkers nét even iets meer verrast.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

Productinformatie
Unieke product code (UPC)ZP-16-pk25
ProducttypeZomerpakketten
Prijs (excl. BTW)€ 13,50
Prijs (incl. BTW)€ 15,84
BTW€ 2,34
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Aantal artikelen 7
Kleur Oranje
Minimaal bestelaantal 15
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

None
Aline de Haan
Speciale wensen of grote aantallen? Laat mij je helpen
Offerte aanvragen