Winkelmand

Goed gevulde BBQ kerstpakketten

Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan etenswaren voor op de barbecue. Zo kan jij, zelfs in de wintermaanden, meteen aan de slag met de barbecue. In onze BBQ kerstpakketten bieden wij niet alleen etenswaren aan, ook kan je er een complete barbecue in terug vinden. Deze barbecue is geheel opvouwbaar waardoor je hem overal makkelijk mee naar toe kan nemen.

Een BBQ pakket bestellen

Een BBQ pakket bestellen is steeds populairder en het brengt een hoop voordelen met zich mee. Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan lekkere producten voor op en naast de barbecue. Het is voor ons een lastige taak om een bbq vlees pakket aan te bieden vanwege de houdbaarheid datum van het vlees. Het is wel een mogelijkheid om een waardebon van bijvoorbeeld de slager in het kerstpakket te verwerken, zo kan de ontvanger het vlees vers afhalen bij de slager.

Daarnaast bieden wij ook pakketten aan die wij bij de lokale supermarkt hebben ingekocht. Zo is het dus mogelijk een bbq pakket jumbo bij ons te bestellen, zo heb jij je vertrouwde producten van de supermarkt verwerkt in een kerstpakket van Yokado.

Wil jij liever je bbq pakket aan huis geleverd hebben, dat kan. Bij ons is het mogelijk om je kerstpakketten huis aan huis te verzenden. Dat houdt in dat wij al het werk uit handen nemen, het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de adressen van de ontvangers. Wij regelen dan dat het kerstpakket thuis bij de ontvanger geleverd wordt. Wil jij gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op.

Grill kerstpakket bestellen

Wij bieden verschillende grill kerstpakketten aan, zodat jij in de winter lekker vanaf binnen kunt grillen. In de kerstperiode wordt er natuurlijk gedacht aan lekker eten. Niks is beter dan met de hele familie aan tafel gezamenlijk te eten. Vaak komen er op deze avonden de grill platen uit de kast, ideaal als jij dan net een grill kerstpakkethebt ontvangen. Grill of bbq kerstpakketten, beide zorgen ze voor de ultieme ontspanning.

Zelf een grill kerstpakket samenstellen

Je kunt bij ons ook zelf je grill kerstpakket samenstellen, dit kan bij een afname van minimaal 25 stuks. Wanneer jij je wensen aan ons doorgeeft gaan onze specialisten voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we samen met jou een kerstpakket gaan neerzetten waar je medewerkers ook echt iets aan hebben.

Pizza kerstpakketten in ons assortiment

Wij hebben ook leuke pizza kerstpakkettenin ons assortiment. Ons pizza kerstpakket bevat een Tristar – Pizza Festa oven voor 6 personen. Met deze Pizza Festa oven maak je samen met je vrienden en familie de leukste en lekkerste mini pizza’s met je eigen favoriete ingrediënten. Het zelf maken van pizza’s wordt een feestje met deze pizza oven. Ideaal voor tijdens de feestdagen of andere bijzondere momenten. Daarnaast bevat het pizza pakket allerlei producten waardoor je meteen aan de slag kan en pizza’s kunt gaan maken. Lijkt een pizza pakket je niks, kies dan voor bbq kerstpakketten of grill kerstpakketten.