Winkelmand

None

Een BBQ pakket bestellen

Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan etenswaren voor op de barbecue

Bekijk ons aanbod

Onze nieuwste barbecue kerstpakketten

Goed gevulde BBQ Kerstpakketten - Grill en barbecue ook in de winter!

Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan etenswaren voor op de barbecue. Zo kan jij, zelfs in de wintermaanden, meteen aan de slag met de barbecue. In onze BBQ kerstpakketten bieden wij niet alleen etenswaren aan, ook kan je er een complete barbecue in terug vinden. Deze barbecue is geheel opvouwbaar waardoor je hem overal makkelijk mee naar toe kan nemen.

Grill kerstpakket bestellen – Smokey Goodness

Dit jaar hebben we weer met passie en liefde nieuwe BBQ / Grill kerstpakketten samengesteld. Eén daarvan is het Smokey Goodness Grill kerstpakket.

Dit kerstpakket is best uniek, je vindt namelijk niet alleen de benodigdheden voor tijdens het barbecueën maar, in dit kerstpakket vind je ook een compleet opvouwbare barbecue. Deze barbecue kun je dus met gemak overal mee naartoe nemen, zo grill jij de lekkerste gerechten overal in een handomdraai.

Van grote stukken vlees en verrassende groenten tot vis, het is allemaal mogelijk om te grillen op deze opvouwbare barbecue. Dit kerstpakket bevat ook een BBQ & Grill receptenboekje, voor diegene die inspiratie nodig hebben op het gebied van barbecueën.

BBQ / Grill kerstpakket
Grill kerstpakket

Pizza kerstpakketten in ons assortiment

Wij hebben ook leuke pizza kerstpakketten in ons assortiment. Ons pizza kerstpakket bevat een Tristar – Pizza Festa oven voor 6 personen. Met deze Pizza Festa oven maak je samen met je vrienden en familie de leukste en lekkerste mini pizza’s met je eigen favoriete ingrediënten. Het zelf maken van pizza’s wordt een feestje met deze pizza oven. Ideaal voor tijdens de feestdagen of andere bijzondere momenten. Daarnaast bevat het pizza pakket allerlei producten waardoor je meteen aan de slag kan en pizza’s kunt gaan maken. Lijkt een pizza pakket je niks, kies dan voor bbq kerstpakketten of grill kerstpakketten.

Bekijk onze ShowroomBBQ kerstpakket zelf samenstellen

Met een zelf samengesteld bbq kerstpakket verras je altijd. In onze showroom Sneek bieden wij de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren. Op diverse non-food items kunnen we jouw bedrijfslogo, kerstwens of boodschap toevoegen. Lijkt dit jou iets? Schroom niet en neem contact met ons op.
Begin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado team

Lees hier verder

Een BBQ pakket bestellen

Een BBQ pakket bestellen is steeds populairder en het brengt een hoop voordelen met zich mee. Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan lekkere producten voor op en naast de barbecue. Het is voor ons een lastige taak om een bbq vlees pakket aan te bieden vanwege de houdbaarheid datum van het vlees. Het is wel een mogelijkheid om een waardebon van bijvoorbeeld de slager in het kerstpakket te verwerken, zo kan de ontvanger het vlees vers afhalen bij de slager.

Daarnaast bieden wij ook pakketten aan die wij bij de lokale supermarkt hebben ingekocht. Zo is het dus mogelijk een bbq pakket jumbo bij ons te bestellen, zo heb jij je vertrouwde producten van de supermarkt verwerkt in een kerstpakket van Yokado.

Wil jij liever je bbq pakket aan huis geleverd hebben, dat kan. Bij ons is het mogelijk om je kerstpakketten huis aan huis te verzenden. Dat houdt in dat wij al het werk uit handen nemen, het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de adressen van de ontvangers. Wij regelen dan dat het kerstpakket thuis bij de ontvanger geleverd wordt. Wil jij gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op.

Zelf een grill kerstpakket samenstellen

Je kunt bij ons ook zelf je grill kerstpakket samenstellen, dit kan bij een afname van minimaal 25 stuks. Wanneer jij je wensen aan ons doorgeeft gaan onze specialisten voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we samen met jou een kerstpakket gaan neerzetten waar je medewerkers ook echt iets aan hebben.

Ruime keuze aan kerstpakketten

Omdat we een ruim aanbid aan kerstpakketten hebben op onze website hebben we het onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kan jij gemakkelijk aan de linker kant van de website jouw zoek wensen verfijnen. Voorbeeld categorieën zijn kerstpakketten voor mannen, duurzame, biologische, food en sportieve kerstpakketten.