• Showroom icon Eigen Showroom
  • Waterpoorticon Fries Familiebedrijf
  • Handschudden icon Betalen op Factuur
  • Delivery-PNG-File Kies zelf de Bezorgdatum

Winkelmand

None

Een barbecue pakket bestellen

Onze barbecue kerstpakketten zijn rijk gevuld aan etenswaren voor op de barbecue

BARBECUE KERSTPAKKETTEN

Onze nieuwste barbecue kerstpakketten

Goed gevuld barbecue kerstpakket - Grill en barbecue ook in de winter!

Onze Barbecue kerstpakket is rijkgevuld aan etenswaren voor op de barbecue. Zo kun jij, zelfs in de wintermaanden, meteen aan de slag met de barbecue. In ons barbecue kerstpakket bieden wij niet alleen etenswaren aan, ook kun je er een complete barbecue in terug vinden. Deze barbecue is geheel opvouwbaar waardoor je hem overal makkelijk mee naar toe kan nemen.

Grill kerstpakket bestellen – Smokey Goodness

Dit jaar hebben we weer met passie en liefde nieuwe BBQ / Grill kerstpakketten samengesteld. Eén daarvan is het Smokey Goodness Grill kerstpakket.

Dit kerstpakket is best uniek, je vindt namelijk niet alleen de benodigdheden voor tijdens het barbecueën maar, in dit kerstpakket vind je ook een compleet opvouwbare barbecue. Deze barbecue kun je dus met gemak overal mee naartoe nemen, zo grill jij de lekkerste gerechten overal in een handomdraai.

Van grote stukken vlees en verrassende groenten tot vis, het is allemaal mogelijk om te grillen op deze opvouwbare barbecue. Dit kerstpakket bevat ook een BBQ & Grill receptenboekje, voor diegene die inspiratie nodig hebben op het gebied van barbecueën.

BBQ / Grill kerstpakket
Grill kerstpakket

Pizza kerstpakketten in ons assortiment

Wij hebben ook leuke pizza kerstpakketten in ons assortiment. Ons pizza kerstpakket bevat een Tristar – Pizza Festa oven voor 6 personen. Met deze Pizza Festa oven maak je samen met je vrienden en familie de leukste en lekkerste mini pizza’s met je eigen favoriete ingrediënten. Het zelf maken van pizza’s wordt een feestje met deze pizza oven. Ideaal voor tijdens de feestdagen of andere bijzondere momenten. Daarnaast bevat het pizza pakket allerlei producten waardoor je meteen aan de slag kan en pizza’s kunt gaan maken. Lijkt een pizza pakket je niks, kies dan voor bbq kerstpakketten of grill kerstpakketten.

Bekijk onze ShowroomBBQ kerstpakket zelf samenstellen

Met een zelf samengesteld bbq kerstpakket verras je altijd. In onze showroom Sneek bieden wij de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren. Op diverse non-food items kunnen we jouw bedrijfslogo, kerstwens of boodschap toevoegen. Lijkt dit jou iets? Schroom niet en neem contact met ons op.
Begin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Yokado team

Barbecue kerstpakket bestellen in de winter?

Wat moeten mijn medewerkers met een barbecue kerstpakket in de winter, meestal de eerste vraag die bij een ondernemer naar boven komt.

Er zijn in de winter heel veel mogelijkheden om toch lekker de barbecue aan te kunnen gooien. Zie je het al voor je? Alle werknemers met kerst onder de overkapping met de barbecue aan? Dat is toch het echte kerstgevoel? Alle daken bedenkt met sneeuw, allemaal werk gekleed om de warme barbecue staan.

Op deze pagina bieden wij één barbecue kerstpakket aan. Maar 1? Wij van Yokado hebben dit jaar besloten alle aandacht in één kerstpakket te stoppen in plaats van de aandacht te verdelen over meerdere barbecue kerstpakketten.


Een uniek barbecue kerstpakket!

Ons barbecue kerstpakket is dit jaar een uniek exemplaar. Dit jaar vind je namelijk niet alleen de benodigdheden voor een ideale barbecue terug in ons kerstpakket, maar bevat het kerstpakket ook een complete barbecue. Op deze manier kun jij dus overal en met iedereen een gezellige BBQ houden.Rijkgevuld met lekkere etenswaren

Niet alleen de BBQ-kerstpakketten, maar alle kerstpakketten die wij aanbieden zijn rijkgevuld en voorzien van lekkere etenswaren. Lekker eten is een van de belangrijkste dingen tijdens een gezellige kerst. Met elk kerstpakket hebben we daar rekening mee gehouden.

Ons barbecue kerstpakket is meteen klaar voor gebruik, het is namelijk voorzien van alle middelen om meteen een gezellige barbecue te creëren.

Heb je liever kerstpakketten met alleen maar etenswaren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Deze fenomenale kerstpakketten noemen we ook wel food kerstpakketten. Het kerstpakket is begonnen als food kerstpakket, vroeger bestonden de kerstpakketten namelijk alleen maar uit eten. Daarom wordt een kerstpakket met eten ook wel traditioneel kerstpakket genoemd.


Wil jij graag een barbecue kerstpakket weggeven aan je werknemers, maar ben je niet tevreden met de artikelen om de barbecue heen? Dan kun je altijd een kerstpakket op maat laten samenstellen. Bij een minimale afname van 30 stuks kun jij je eigen barbecue kerstpakket samenstellen.

Het kan ook zo zijn dat jij op zoek bent naar een kerstpakket met andere middelen om gezellig om te de tafel te zitten, zo kun je denken aan:

Kerstpakket met slow cooker

Kerstpakket met airfryer

Kerstpakket met Pizza oven

Kerstpakket met Pizza steen

Kerstpakket met Kaas fondu

Dit zijn voorbeelden van kerstpakketten die wij aanbieden waardoor jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij je medewerkers.

Een BBQ pakket bestellen

Een BBQ-pakket bestellen is steeds populairder en het brengt een hoop voordelen met zich mee. Onze BBQ kerstpakketten zijn rijkgevuld aan lekkere producten voor op en naast de barbecue. Het is voor ons een lastige taak om een bbq vlees pakket aan te bieden vanwege de houdbaarheid datum van het vlees. Het is wel een mogelijkheid om een waardebon van bijvoorbeeld de slager in het kerstpakket te verwerken, zo kan de ontvanger het vlees vers afhalen bij de slager.

Daarnaast bieden wij ook pakketten aan die wij bij de lokale supermarkt hebben ingekocht. Zo is het dus mogelijk een bbq pakket jumbo bij ons te bestellen, zo heb jij je vertrouwde producten van de supermarkt verwerkt in een kerstpakket van Yokado.

Wil jij liever je bbq pakket aan huis geleverd hebben, dat kan. Bij ons is het mogelijk om je kerstpakketten huis aan huis te verzenden. Dat houdt in dat wij al het werk uit handen nemen, het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de adressen van de ontvangers. Wij regelen dan dat het kerstpakket thuis bij de ontvanger geleverd wordt. Wil jij gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op.