Winkelmand

None

Een origineel kerstgeschenk voor je personeel

Elk jaar bieden wij weer een vernieuwd en verruimd assortiment originele kerstgeschenken voor je personeel aan

Bekijk het aanbod

Verras je personeel met onze kerstgeschenken 2022, bedank je medewerkers met een kerst geschenk als cadeau

Kerstgeschenken 2022. Onze collectie kerstpakketten is dit jaar weer enorm vernieuwd en uitgebreid. Heb jij nog geen idee welk kerstpakket je aan je personeel moet schenken dit jaar, dan bieden wij jou de uitkomst. Bekijk onze verschillende categorieën en thema’s of neem contact met ons op voor advies op maat.

Opzoek naar een origineel kerstpakket?

Wij van Yokado vinden het leuk om een zo breed mogelijk assortiment kerstpakketten aan te bieden aan onze klanten. Op deze manier weten wij zeker dat er voor eenieder een origineel kerstpakket tussen zit. Doordat wij werken met veel verschillende leveranciers kunnen wij ook veel verschillende kerstgeschenken aanbieden. Elk kerstpakket heeft zijn eigen stijl en zijn eigen bijzonderheden. Wij werken met verschillende thema’s, denk aan kerstpakketten geïnspireerd op het milieu, food-pakketten vol met lekkernij, wijngeschenken, of een kerstpakket in het teken van een gezellige karaokeavond.

Welk kerstpakket je ook kiest, wij zijn al blij dat jij aan een origineel kerstpakket denkt voor jouw medewerkers en/of zakelijke relaties. De ontvanger zal dit gebaar zeker gaan waarderen. Wil jij je pakket nog persoonlijker maken, voeg dan eventueel een persoonlijke boodschap toe. Wij bieden tal van mogelijkheden om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan een kerstpakket, dat kan bijvoorbeeld door middel van een kaartje.

Kerstgeschenken 2022

Bekijk onze Showroom


Kerstgeschenk zelf samenstellen

Met een zelf samengesteld kerstgeschenk verras je altijd. In onze showroom Sneek bieden wij de mogelijkheid om je eigen kerstpakket samen te stellen en te personaliseren. Op diverse non-food items kunnen we jouw bedrijfslogo, kerstwens of boodschap toevoegen. Lijkt dit jou iets? Schroom niet en neem contact met ons op.

Begin met waarderen en motiveren


Vanuit het Friese Sneek verzorgen wij, als hardwerkend en familiaal bedrijf,
al meer dan 15 jaar diverse thema-, zomer- en kerstpakketten.

Opzoek naar de leukste kerstgeschenken 2022? Wij helpen je graag

Een kerstgeschenk 2022 vinden, het kan een lastige opgave zijn. Vaak vind je veel dezelfde standaardpakketten, dat proberen wij te doorbreken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor eenieder het juiste kerstpakket hebben. Heb jij een fit team, dan wil je wellicht een fit kerstpakket aanbieden. Zit jij met je team veel op kantoor, dan zijn leuke gadgets voor op kantoor een leuke toevoeging. Yokado.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgezet zodat jij zo gemakkelijk mogelijk de juiste kerstpakketten kan vinden. Gebruik de filter mogelijkheden aan de zijkant van de pagina om te filteren naar het juiste pakket. Zo kan je filteren op prijs, kleur, thema, food of non-food, alcohol, en het aantal artikelen per kerstgeschenk.

Een kerstpakket voor elk budget

De prijs van de kerstgeschenken 2022 zijn uiteraard ook belangrijk. Wij proberen elk jaar weer een assortiment samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met elk budget. Zo kan elk bedrijf een prachtig gebaar meegeven aan haar medewerkers of relaties.

Wanneer verstuur ik mijn kerstgeschenk 2022?

Dit jaar valt kerst op zondag 25 december en maandag 26 december. Wanneer ga je het kerstpakket versturen naar je medewerker? Regel het in ieder geval ruim van tevoren. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Veel medewerkers hebben rond de kerstdagen vakantie, dus daarvoor wil je ze het liefst een kerstpakket overhandigen. Bij ons is een kerstpakket bestellen zo geregeld, daarnaast nemen wij de verzending ook graag van je over, zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij kunnen het kerstgeschenk bezorgen op het thuis aders van de werknemers of op werkadres.

Biologische kerstgeschenken zijn erg populair

Met een kerstgeschenk geef je niet alleen een blijk van waardering aan je medewerkers, collega's of relaties maar kan je ook een boodschap doorgeven. Vind jouw bedrijf of instelling milieu en duurzaamheid heel belangrijk, dan kan je dit uitstralen in je kerstpakket. Met biologische kerstgeschenken laat jij aan je medewerkers zien dat je in het teken van milieu en dierenwelzijn staat, met duurzame kerstpakketten geef je aan dat je duurzaamheid belangrijk vindt binnen je organisatie. Tegenwoordig vinden veel bedrijven duurzaamheid een heel belangrijk aspect, begrijpelijk. Wij van Yokado vinden dat ook erg belangrijk, daarom proberen wij in onze kerstgeschenken 2022 zoveel mogelijk rekening te houden met de duurzame aspecten. Ook op het gebied van biologische kerstgeschenken lopen wij goed bij, in ons nieuwe assortiment vind je verschillende biologische kerstpakketten & duurzame kerstpakketten waarbij dus rekening wordt gehouden met milieu, duurzaamheid en dierenwelzijn.

Kerstpakketten speciaal voor mannen en vrouwen

In ons assortiment proberen we rekening te houden met iedereen, tegenwoordig wordt er nog weinig onderscheid gemaakt tussen man en vrouw, wij respecteren dat maar zijn wel van mening dat mannen en vrouwen nog wel eens een andere smaak hebben als het om kerstpakketten gaat. Daarom bieden wij echte mannen kerstpakketten aan, waar we dus vooral gericht zijn op de man, en bieden wij echte vrouwen kerstpakketten aan waar we dus vooral gericht zijn op de vrouw. Ook vind je natuurlijk in ons assortiment kerstpakketten voor zowel de man als de vrouw.

Wat maakt onze geschenken bijzonder?

  • Altijd de nieuwste en verrassende producten, samengesteld door een familiaal team met ruim 15 jaar ervaring. Bekijk hier ons team.
  • Elk kerstpakket is zorgvuldig met de hand samengesteld. Bij ons is het een streven om ieder jaar andere kerstpakketten aan te bieden. Wel altijd rekening houdende met de trends die op dit moment in zijn.
  • Wij bieden kerstpakketten aan door de brievenbus, zelfs past daar een flesje wijn in. Benieuwd hoe? Bekijk het hier.
  • Een food-pakket is bij ons altijd voorzien van populairste snacks. Ook hebben bieden wij puur Hollandse pakketten aan voorzien van een stroopwafel, kaas, mosterd etc.

Dit zijn enkele voorbeelden, ben jij benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel ons hele assortiment.