Winkelmand

Kerstgeschenken 2022, vind je favoriet hier

Kerstgeschenken 2022. Onze collectie kerstpakketten is dit jaar weer enorm vernieuwd en uitgebreid. Heb jij nog geen idee welk kerstpakket je aan je personeel moet schenken dit jaar, dan bieden wij jou de uitkomst. Bekijk onze verschillende categorieën en thema’s of neem contact met ons op voor advies op maat.

Feestavond
(0)
Kerst is de tijd van lekker eten, gezellig met familie, kerstver…
Dit product is uitverkocht

Feest op de plank
(0)
Deze 'Celebrate the day box' is een feestje om te geven. Alle pr…
Dit product is uitverkocht

Walking & Cycling
(0)
Deze robuuste fietstas (± 20L) is geheel waterdicht door de geta…
Dit product is uitverkocht

Happen op de plank!
(0)
Een mooie borrelplank op tafel is een feest voor het oog en ook …
Dit product is uitverkocht

Mannenavond 🎯
(0)
Een stoere lijn: een combinatie met staal en hout is de inspirat…
Dit product is uitverkocht

Sing Along 🎤
(0)
Zing jou grootste hits mee met deze Karaoke Boombox. De boombox …
Dit product is uitverkocht

Plank vol lekkers 😍
(0)
Geef elke gelegenheid een verfijnd tintje wanneer je tapas, anti…
Dit product is uitverkocht

Op reis 🛩
(0)
Luchtig en grappig! Dat is waar het in deze lijn om draait. De t…
Dit product is uitverkocht

Opzoek naar de leukste kerstgeschenken 2022? Wij helpen je graag

Een kerstgeschenk 2022 vinden, het kan een lastige opgave zijn. Vaak vind je veel dezelfde standaardpakketten, dat proberen wij te doorbreken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor eenieder het juiste kerstpakket hebben. Heb jij een fit team, dan wil je wellicht een fit kerstpakket aanbieden. Zit jij met je team veel op kantoor, dan zijn leuke gadgets voor op kantoor een leuke toevoeging. Yokado.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgezet zodat jij zo gemakkelijk mogelijk de juiste kerstpakketten kan vinden. Gebruik de filter mogelijkheden aan de zijkant van de pagina om te filteren naar het juiste pakket. Zo kan je filteren op prijs, kleur, thema, food of non-food, alcohol, en het aantal artikelen per kerstgeschenk.

Opzoek naar een origineel kerstpakket?

Wij van Yokado vinden het leuk om een zo breed mogelijk assortiment kerstpakketten aan te bieden aan onze klanten. Op deze manier weten wij zeker dat er voor eenieder een origineel kerstpakket tussen zit. Doordat wij werken met veel verschillende leveranciers kunnen wij ook veel verschillende kerstgeschenken aanbieden. Elk kerstpakket heeft zijn eigen stijl en zijn eigen bijzonderheden. Wij werken met verschillende thema’s, denk aan kerstpakketten geïnspireerd op het milieu, food-pakketten vol met lekkernij, wijngeschenken, of een kerstpakket in het teken van een gezellige karaokeavond.

Welk kerstpakket je ook kiest, wij zijn al blij dat jij aan een origineel kerstpakket denkt voor jouw medewerkers en/of zakelijke relaties. De ontvanger zal dit gebaar zeker gaan waarderen. Wil jij je pakket nog persoonlijker maken, voeg dan eventueel een persoonlijke boodschap toe. Wij bieden tal van mogelijkheden om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan een kerstpakket, dat kan bijvoorbeeld door middel van een kaartje.

Een kerstpakket voor elk budget

De prijs van de kerstgeschenken 2022 zijn uiteraard ook belangrijk. Wij proberen elk jaar weer een assortiment samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met elk budget. Zo kan elk bedrijf een prachtig gebaar meegeven aan haar medewerkers of relaties.

Wanneer verstuur ik mijn kerstgeschenk 2022?

Dit jaar valt kerst op zondag 25 december en maandag 26 december. Wanneer ga je het kerstpakket versturen naar je medewerker? Regel het in ieder geval ruik van tevoren. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Veel medewerkers hebben rond de kerstdagen vakantie, dus daarvoor wil je ze het liefst een kerstpakket overhandigen. Bij ons is een kerstpakket bestellen zo geregeld, daarnaast nemen wij de verzending ook graag van je over, zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij kunnen het kerstgeschenk bezorgen op het thuis aders van de werknemers of op werkadres.

Wat maakt onze geschenken bijzonder?

  • Altijd de nieuwste en verrassende producten, samengesteld door een familiaal team met ruim 15 jaar ervaring. Bekijk hier ons team.
  • Elk kerstpakket is zorgvuldig met de hand samengesteld. Bij ons is het een streven om ieder jaar andere kerstpakketten aan te bieden. Wel altijd rekening houdende met de trends die op dit moment in zijn.
  • Wij bieden kerstpakketten aan die door de brievenbus, zelfs past daar een flesje wijn in. Benieuwd hoe? Bekijk het hier.
  • Een food-pakket is bij ons altijd voorzien van populairste snacks. Ook hebben bieden wij puur Hollandse pakketten aan voorzien van een stroopwafel, kaas, mosterd etc.

Dit zijn enkele voorbeelden, ben jij benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel ons hele assortiment.