Privacy

De website www.yoboot.nl verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van haar website.

Indien u via deze website een bestelling plaatst, vragen wij u naar uw NAW gegevens (naam, adres, woonplaats) en evt. contact-, legitimatie- en bankgegevens. Deze informatie gebruiken wij om uw bestelling uit te voeren. Ook vragen wij u naar uw e-mailadres. Uw e-mailadres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling en om u (indien gewenst) onze gratis digitale nieuwsbrief toe te zenden.

Onderaan onze nieuwsbrief vindt u een link waarmee u zich voor deze dienst kunt afmelden. De persoonsgegevens die u ons heeft opgegeven worden niet aan derden verkocht of anderszins verstrekt. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u op verschillende manieren met ons in contact treden.

U kunt uw eigen gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen door een e-mail te sturen aan info@yoboot.nl of een schriftelijk verzoek aan ons postadres: Yoboot.nl De Dyk 5 8551 PM Woudsend Nederland