Polijsten en poetsen

Polijsten en poetsen

Een jaarlijks ritueel: het poetsen van een boot. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk of polyester, waar men bij aanschaf van het schip zo makkelijk over vertelde: absoluut onderhoudsvrij, blijkt na één of meerdere vaarseizoenen toch wel veel glans te hebben verloren. Om die reden heeft RIWAX® een stappenplan ontwikkeld wat de boot in nieuwstaat terugbrengt. Naast een gemakkelijke verwerking is met name de duurzaamheid van de glans voor RIWAX® leidend geweest in de ontwikkeling van haar nieuwe RS Nautic Line concept.

U kunt er ook voor kiezen om uw schip door ons professioneel te laten polijsten en of poetsen, hiervoor bieden we graag een offerte op maat.

Producten RIWAX RS Nautic Line.

  • Wassen / Reinigen
  • Schuren Polijsten
  • Beschermen
  • Accessoires

    Stappenplan RS Nautic Line