Bedrukken

Bedrukken van kleding
Zoekt u een bedrukte zeiljas, polo, t-shirt, zwemvest voor op uw boot? WatersportSneek.nl biedt niet alleen de kleding maar ook de bedrukking aan. Hiervoor bieden we graag een offerte op maat.

Poetsen en polijsten
Het poetsen van een boot is een jaarlijks ritueel. Het ooit zo mooi glimmende lakwerk of polyester blijkt na een of meerdere vaarseizoenen toch wel veel glans te hebben verloren. Om die reden leveren wij een groot assortiment bestaande uit poets en polijst producten, er is een stappenplan ontwikkeld wat de boot in nieuwstaat terugbrengt. U kunt bij ons de producten bestellen of er voor kiezen om uw schip door ons professioneel te laten poetsen en of polijsten, hiervoor bieden we graag een offerte op maat.

Bootnaam stickers
Wij kunnen uw bootnaam in elk gewenste grote en lettertype uitsnijden, hiervoor bieden we graag een offerte op maat.